N

Binnen 3 maanden resultaat

N

Maandelijks opzegbaar

N

Specialisten met 9+ jaar ervaring

Wat is Inbound marketing?

nbound marketing is een marketingstrategie die zich richt op het gevonden worden door potentiële klanten, in plaats van ze op te zoeken.

Inbound marketing trekt klanten naar uw merk en product in plaats van ze te onderbreken met traditionele reclamemethoden zoals tv-commercials, printadvertenties of banneradvertenties.

Gratis SEO analyse t.w.v. €297,-

Jouw grootste groeikans onthult in 30 min tijd, zonder open deuren.

Belofte: we gaan je verrassen met dingen die je nog in geen 1 SEO scan hebt gezien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  SEO For You heeft geweldig geholpen. Vanaf het eerste contact werd er een realistisch beeld geschept over de te behalen targets. Tussentijds was er regelmatig prettig contact waarbij de voortgang besproken werd.

  Marc Boland

  Om succesvol te zijn met inbound marketing, moet u een uitgebreid begrip hebben van uw buyer’s journey en zorgen dat je content produceert die relevant is voor elke fase van die reis.

  Inbound marketing is ook een geweldige manier om relaties met potentiële klanten op te bouwen en een community rond uw merk te creëren.

  Wat zijn de voordelen van Inbound marketing?

  Inbound marketing kan zeer voordelig zijn voor bedrijven van elke omvang. Enkele van de belangrijkste voordelen omvatten:

  • Verhoogd websiteverkeer: Inbound marketing technieken kunnen u helpen meer bezoekers naar uw website te trekken. Dit komt omdat potentiële klanten actief op zoek zijn naar het soort inhoud dat u aanbiedt, en ze zullen eerder klikken op resultaten van een zoekmachine dan op een advertentie.
  • Hogere conversiepercentages: Inbound marketing kan u ook helpen om meer bezoekers om te zetten in leads en klanten. Dit komt omdat u hen in elke fase van hun reis relevante en nuttige informatie biedt, waardoor ze eerder geneigd zijn uw merk te vertrouwen en uw product of dienst aan te kopen.
  • Verbeterde SEO: Inbound marketing technieken kunnen ook de SEO van je website verbeteren. Dit is omdat potentiële klanten eerder geneigd zijn naar uw inhoud te linken en die te delen als ze die nuttig vinden. Dit kan u helpen hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines, waardoor potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden.
  • Verbeterde naamsbekendheid: Inbound marketing kan u helpen uw naamsbekendheid te verbeteren door uw content voor de ogen van potentiële klanten te krijgen.
  • Verhoogde ROI: Inbound marketing heeft doorgaans een hogere ROI dan traditionele marketingtechnieken omdat het bedrijven meer leads en conversies bezorgt tegen lagere kosten. Het is daarom ook een essentieel onderdeel van elke marketingstrategie

  Inbound marketing strategieën :

  Er zijn een aantal verschillende Inbound marketing strategieën die bedrijven kunnen gebruiken om potentiële klanten aan te trekken en te converteren. Deze omvatten:

  Content marketing: Hierbij gaat het om het creëren en delen van relevante en nuttige inhoud zoals blogberichten, ebooks, infographics en whitepapers om potentiële klanten aan te trekken en te binden.

  Social media marketing: Dit houdt in dat je gebruikt maakt van social media kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn om in contact te komen met potentiële klanten en relaties op te bouwen.

  Zoekmachine optimalisatie: Deze Inbound marketing techniek helpt u de ranking van uw website in de resultaten van zoekmachines te verbeteren, waardoor potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden.

  Leadgeneratie: Deze Inbound marketing strategie houdt in dat u potentiële klanten naar uw website trekt en ze vervolgens converteert in leads door hen ertoe brengen een formulier in te vullen of een andere actie te ondernemen.

  Lead nurturing: Deze Inbound marketing strategie houdt in dat je relaties opbouwt met potentiële klanten, zelfs als ze nog niet klaar zijn om je product of dienst aan te schaffen. Dit kan gebeuren via e-mailmarketing, sociale media of contentmarketing.

  Succesvol zijn met Inbound marketing

  Om succesvol te zijn met Inbound marketing, zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Deze omvatten:

  Uw buyer’s journey: Om relevante en nuttige content te creëren, moet je een goed begrip hebben van je buyer’s journey. Dit betekent dat je moet begrijpen naar wat voor soort content klanten op zoek zijn in elke fase van hun reis.

  Uw doelgroep: Het is ook belangrijk om een goed inzicht te hebben in uw doelgroep. Dit betekent dat u hun demografische gegevens, interesses en pijnpunten kent.

  Uw doelen: Inbound marketing kan je helpen een aantal verschillende doelen te bereiken, zoals het genereren van meer leads of het vergroten van de naamsbekendheid. Het is belangrijk om te weten wat uw doelen zijn voordat u gaat beginnen met het gebruik van Inbound marketing technieken.

  Uw budget: Inbound marketing kan een kosteneffectieve manier zijn om leads en conversies te genereren. Het is echter belangrijk om een realistisch budget te hebben voordat u begint.

  Klantcases waar we trots op zijn

  Newsbit

  Newsbit, een nieuwsplatform over cryptocurrency, is uitegroeid tot een van de grootsten in Nederland. Terwijl de online concurrentie met de dag toeneemt.

  Aquascaper.be

  Een stijging van 176% meer top 10 posities in Google binnen 4 maanden tijd heeft voor een flinke piek gezorgd in de omzet in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

  Puur voor dieren

  Een stijging van 144% sessies in 2 maanden tijd. De SEO campagne van puurvoordieren.nl laat zien dat de focus op snel resultaat zijn vruchten afwerpt.

  Vragen? Neem contact op!

  Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Samen bekijken we hoe we jouw website naar het volgende level kunnen tillen!