Gratis SEO analyse
t.w.v. €297,-

97% van de bedrijven laat groeikansen in online liggen. Een SEO analyse geeft inzicht over de grootste verbeterpunten van je website.

 • Reactie binnen 1 werkdag
 • Concreet stappenplan voor hoger rendement
 • Fysiek of via video-call gepresenteerd

Ontdek welke SEO onderdelen voor jou het meest effectief zijn! Benieuwd waarom je concurrenten (nog) boven jouw website ranken?

Claim dan nu je gratis SEO audit door onderstaand formulier in te vullen of te bellen met 085 – 760 3598.

  SEO uitbesteden aan een SEO specialist

  door | 19 november 2021

  Denk je erover na om SEO uit te besteden? SEO uitbesteden komt met vele voordelen.

  Iedere ondernemer wil goede, waardevolle investeringen doen. Of dat nou over hardware of software gaat. Over kennis in huis halen of kennis buiten de deur aanspreken. Over de beste koffiebonen in het koffiezetapparaat stoppen.

  SEO uitbesteden

  Waardevolle investeringen zijn altijd hun geld waard. Echte ondernemers weten dat het doen van investeringen altijd veel onderzoekwerk vraagt en nooit garanties oplevert. Je kunt alleen je best doen, strategisch zijn en kwaliteit leveren.

  Dat is voor iedere ondernemer zo. Niet alleen voor jou en jouw klanten maar ook voor de bedrijven waar jij mee samenwerkt. We geloven dat het uitbesteden van de SEO werkzaamheden voor jouw website ook een ontzettend belangrijke investering kan zijn.

  SEO uitbesteden betekent dat jij door kunt gaan met jouw alledaagse werkzaamheden terwijl een andere partij, zoals SEO For You, aan de slag gaat met alles rondom SEO.

  SEO uitbesteden vraagt wat voorbereidingswerk van een partij en vraagt ook een goede communicatie. Heb je dit in huis? Dan gaat SEO uitbesteden sowieso voor jou werken!

  Wat wij voor jou kunnen betekenen

  SEO is blijvend
  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement
  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar
  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  ✅ Snel terugverdiend
  ✅ Volledig transparant
  ✅ Volledig transparant
  ✅ Meetbaar resultaat

  Waarom SEO uitbesteden?

  Wil jij dat jouw website gevonden wordt op Google? Dan zul je met SEO aan de slag moeten gaan. Maar liefst 94% van alle Business 2 Business klanten gaan op Google op zoek naar partijen die hun zouden kunnen ondersteunen.

  Meer dan 80% van alle B2C klanten doen dit ook. Is jouw website niet voldoende zichtbaar? Dan is de kans groot dat ze nooit bij jouw website uitkomen.

  Hartstikke zonde! Het is inmiddels hartstikke belangrijk geworden om serieuze aandacht te schenken aan hoe jouw website online wel gevonden kan worden. SEO is het antwoord waar je naar op zoek bent. Het is altijd verstandig om SEO werkzaamheden te verrichten.

  Maar of je nou jouw SEO moet uitbesteden of niet, hangt van het volgende af:

   

   

  Is dit het geval? Dan kun je beter jouw SEO niet uitbesteden.

  ❌ Je hebt een maandomzet van minder dan €1.000,-

  ❌ Je hebt zelf tijd en interesse om elk aspect van SEO zelf te leren

   

   

  Past dit beter bij jouw situatie? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden rondom het uitbesteden van SEO te bespreken.

  ✔️ Je hebt niet de behoefte om veel tijd hier aan te besteden

  ✔️ Je bent niet op de hoogte van de richtlijnen die Google stelt

  ✔️ Je wilt geen risico lopen per ongeluk een Google-penalty te krijgen

  ✔️ Je wilt continuïteit behouden in de SEO-werkzaamheden

  ✔️ Je laat SEO liever over aan de experts

  ✔️ Je wilt gebruik maken van alle honderd-en-één betaalde SEO tools zonder zelf de tools aan te schaffen.

  ✔️ Je wilt een lange termijn SEO partner die zichzelf maandelijks bewijst en maandelijks rendement oplevert.

   

   

  Wat gebeurt er als je SEO uitbesteedt?

  Het begint allemaal bij het laten doen van een SEO audit. Besteed jij jouw SEO uit aan SEO For You? Dan is deze audit altijd gratis. Vanuit deze audit wordt jouw website geanalyseerd en beoordeelt.

  Bij SEO uitbesteden worden er wijzigingen in jouw website aangebracht. Al jouw pagina’s worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

  Bij uitbesteden SEO is het belangrijk dat er zoveel mogelijk bezoekers per maand naar jouw website gaan. Dit kan alleen als jouw zoekmachine hoog bovenin Google staat. Bij SEO uitbesteden weet jij zeker dat jouw website hoog zal “ranken”.

   

   

  SEO uitbesteden, toen en nu

  Zodra jij SEO uitbesteedt, gaat er een gespecialiseerd team aan de slag. Het kost veel tijd en energie om er  voor te zorgen dat jouw website hoog op Google komt.

  Toen het internet net nieuw was, was het uitbesteden van SEO veel gemakkelijker. Vroeger was het zo dat een zoekwoorden gewoon vaak terug moest komen op een pagina.

  Bij SEO uitbesteden vroeg je dus eigenlijk aan iemand om aan de hand van de gekozen zoekwoorden jouw website vol te spammen. Inmiddels zijn de algoritmes van zoekmachines zo veranderd dat ze kunnen lezen of een website vol gespamde zoekwoorden staat of dat de website daadwerkelijke waarde levert.

  Bij SEO uitbesteden is het daarom ontzettend belangrijk om in zee te gaan met een partij die weet waar ze het over hebben. Google wil alleen de meest relevante content tonen aan mensen die een zoekopdracht invoeren.

  Tegenwoordig moet diegene aan wij jij jouw SEO uitbesteedt niet alleen strategisch kunnen werken. Diegene moet ook een zeer goede schrijver of schrijfster zijn. Kan diegene waar jij jouw SEO aan uitbesteedt niet boeiend schrijven? Dan is het een verloren zaak!

   

   

  SEO uitbesteden, de zoekwoordenanalyse

  Bij SEO uitbesteden worden er verschillende zaken uit jouw handen genomen. Na een initiële audit van jouw website is de volgende stap de zoekwoordenanalyse.

  Het fijne aan SEO uitbesteden is dat het bedrijf waar jij mee in zee gaat alle manieren om dit te doen bij de hand heeft. Er zijn ontzettend veel verschillende tools die je zou kunnen inzetten om een zoekwoordenonderzoek te maken.

  Veel van deze tools zijn niet gratis en zijn daarom ontzettend kostbaar. Maar het is niet alleen het gebruiken van deze tools die dit werk kostbaar maakt. Bij SEO uitbesteden betaal je voornamelijk voor alle kennis en kunde van de SEO specialist die je hebt ingehuurd.

  Door SEO uit te besteden krijg jij al de kennis die deze persoon bezit, speciaal toegespitst om jouw unieke situatie. Bij SEO uitbesteden weet je zeker dat er uitgebreid bekeken gaat worden hoe jouw website hoger in Google gaat komen.

  De zoekwoorden die uit het onderzoek komen, zijn de basis van wat er verder zal gebruiken bij het uitbesteden van SEO. Zo zal er een SEO campagne gemaakt worden waarin al deze zoekwoorden verder verwerkt worden. Het uitbesteden van SEO eindigt niet hier.

  De specialist zal jou verder begeleiden om hoger in Google te komen. SEO uitbesteden helpt jouw bedrijf door te groeien naar het volgende niveau!

   

   

  SEO uitbesteden en een SEO campagne

  De SEO die jij wilt uitbesteden wordt dus gebaseerd op een zoekwoordenanalyse. Vanuit de analyse kan de volgende stap gemaakt worden. De persoon aan wij jij SEO hebt uitbesteedt, maakt een uitgebreid rapport van de bevindingen.

  Dit rapport fungeert als basis voor een verdere SEO campagne. Met een campagne kan er optimaal worden ingezet op de zoekwoorden die jullie besloten hebben. In de campagne vind je over het algemeen terug welke teksten geschreven gaan worden en hoe ze van backlinks voorzien gaan worden.

  Het uitbesteden van SEO betekent dat dit allemaal voor jou wordt gedaan. Maar het is wel belangrijk om het campagneplan te begrijpen. Maak daarom altijd een afspraak met de persoon waar jij SEO gaat uitbesteden om te bespreken wat alles betekent en hoe alles invloed op elkaar heeft.

  Vanuit hier kunnen de werkzaamheden beginnen. Degene waaraan jij jouw SEO gaat uitbesteden spendeert veel tijd aan het maken van een campagne volledig geoptimalizeerd aan jouw wensen.

  Door de campagne uitvoerig te bekijken en bespreken, weet jij zeker dat je begrijpt wat degene aan wie jij SEO hebt uitbesteedt bezig is met het allerbeste voor jouw bedrijf.

   

   

  SEO uitbesteden, welke website maakt hier gebruik van?

  De online vindbaarheid verhogen, dat is het doel dat je nastreeft als je de SEO werkzaamheden uitbesteedt. SEO is voor iedere website van groot belang.

  Het is daarom ook voor iedereen die online vindbaar wil zijn belangrijk om de juiste partner te vinden aan wie jij SEO kunt uitbesteden. Dus heb jij een van de volgende soorten websites, dan weet je zeker dat jij jouw SEO kunt uitbesteden!

  • Een online webshop waar jij jouw producten in verkoopt. Jouw producten kunnen zich als je SEO uitbesteedt vanzelf gaan verkopen.

   

  • Restaurants die hun menu’s online zetten, mogelijkheden om af te halen beschikbaar stellen of hun potentiële klanten een binnenkijkje willen geven, kunnen hun SEO ideaal uitbesteden.

   

  • Vergelijkingssites waarbij je verschillende producten een plek geeft en vervolgens met elkaar vergelijkt zijn ideaal om hoog te scoren op Google. Besteed jij jouw SEO uit? Dan weet je haast zeker dat dit gaat lukken.

   

  • Blogs met informatie, tips en tricks. Mensen willen graag van andere, échte mensen, horen hoe zij aan de slag kunnen gaan met ditjes en datjes. De tips en tricks die échte mensen met échte invloed geven, zijn van een steeds hogere waarde. Heb jij zo’n website of blog? Dan is het belangrijk om jouw SEO bij de juiste persoon uit te besteden.

   

   

   

  SEO uitbesteden, houd het in de gaten

  Heb jij SEO uit te besteden? Dan geef je dit het liefst zoveel mogelijk uit handen. Natuurlijk is dit ook zoveel mogelijk de bedoeling. Maar, er zijn ook zaken waarbij je zelf een oogje in het zeil moet houden. Denk bij het uitbesteden van SEO bijvoorbeeld aan:

  • Welke zoekwoorden er gebruikt gaan worden. Welk doel hebben de zoekwoorden met betrekking tot jouw website?

   

  • Op welke manier worden de posities binnen Google verhoogd? Is er bij het SEO uitbesteden sprake van white-hat backlinking? Of juist black-hat? Je herkent de verschillen tussen beiden omdat website bezoekers die via black-hat SEO binnen komen meestal niet uit Nederland of België komen.

   

  • Wat doen website bezoekers op jouw website? De SEO werkzaamheden die jij het uitbesteedt, zorgen er uiteraard voor dat er meer mensen naar jouw website komen. Dit is dan ook het doel. Maar wat ze vervolgens op jouw website doen? Daar heb je meestal niet zo’n invloed op. Althans, dat denken we. Goede teksten zorgen er voor dat potentiële klanten op jouw website blijven hangen en goed rondkijken. Het uitbesteden van SEO zorgt er voor dat je over de meeste zaken niet na hoeft te denken, maar dit is wel zo’n puntje waar je zelf aandacht aan kunt besteden. Wat is de click-through rate? Laten ze comments achter? Stellen ze vragen? Nemen ze contact op? Houd dit in de gaten en ga erover in gesprek met de partij waar jij jouw SEO uit hebt besteedt.

   

   

  SEO uitbesteden, welke garanties zijn er?

  Zoals alles in het ondernemerschap zijn er geen garanties. Wel is het zo dat als jij bij de juiste partij jouw SEO uitbesteedt, zij de kennis en kunde in huis hebben om er een succes van te maken. SEO uitbesteden betekent ook opvragen wat een partij eerder al heeft gedaan.

  Zij kunnen ervaringen uit het verleden gebruiken om toekomstige resultaten en scenario’s te benaderen.  Bij de juiste partij SEO uitbesteden betekent niet automatisch snel resultaat. Dit is iets wat veel partijen beloven maar totaal niet kunnen leveren.

  De juiste partner vinden om SEO uit te besteden betekent juist dat er een langzamere maar zeer stabiele groei zichtbaar is. Deze investering gaat over de lange termijn niet over een snelle maar onrealistische investering. Ben jij nog op zoek naar de juiste partij waar jij jouw SEO bij kunt uitbesteden? Wij raden aan om niet bij de eerste de beste SEO partij te beginnen.

  Neem contact op met verschillende partijen voordat jij jouw SEO uitbesteedt. Het uitbesteden van SEO moet geen sprint zijn, het moet een samenwerking worden waarbij je samen steeds een stap verder gaat. Alleen dan weet je zeker dat het uitbesteden van SEO volledig geslaagd is.

  Heb jij SEO uit te besteden? Doe dan goed onderzoek en ga op een combinatie van jouw gevoel en de cijfers af. Alleen dan weet je zeker dat de samenwerking gaat slagen!

   

   

  Aan wie SEO uitbesteden?

  Hoe weet je nou of je bij de juiste persoon aangekomen bent? Natuurlijk kun je niet bij de eerste de beste persoon die handig is met woorden of met de computer vragen of jij bij hen jouw SEO kunt uitbesteden. Dit moet je ook niet willen!

  Zorg er voor dat waar jij SEO uitbesteedt een stevige portfolio heeft met klanten die zeer tevreden zijn. Bij SEO For You is dit zeker het geval! Met onze uitgebreide portfolio aan klanten weten wij zeker dat wij de beste partij zijn om mee samen te werken.

  Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw website SEO proof maakt. Start daarom vandaag met het aanvragen van een geheel persoonlijke SEO audit. Deze audit, die wij volledig gratis uitvoeren, geeft jou meer inzicht in hoe jij er op het moment online voor staat.

  Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisteren oor als het gaat op advies op gebied van SEO.