SEO advies

Wil je het maximale uit je website halen? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze SEO-specialisten
kunnen u voorzien van het beste SEO advies!

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-
  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag
  Concreet stappenplan voor hoger online rendement
  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  SEO is blijvend

  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement

  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar

  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  Advies op gebied van SEO

  Wil jij zeker weten dat je het onderste uit de kant haalt betreffende de online vindbaarheid van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om advies in te winnen over alles dat met SEO te maken heeft.

  Inmiddels is het voor iedere ondernemer wel bekend waarom gevonden worden in online zoekmachines van groot belang is. Je kunt dan wel een mooie website hebben, een goedgevulde LinkedIn pagina hebben en ook actief zijn op twitter.

  Maar dit betekent niet automatisch dat jouw bedrijf online gevonden gaat worden. Jij wilt jouw bedrijf laten groeien en dat kan tegenwoordig niet meer zonder SEO. Wij bieden advies op SEO gebied aan en ondersteunen jou daarom ook graag bij het verwezenlijken van jouw online dromen.

   

   

  Advies over SEO, hoe werkt dit?

  Onze SEO-experts weten van wanten. SEO For You is gespecialiseerd op dit vlak en kan jouw bedrijf voorzien van precies het SEO advies dat jullie nodig hebben.

  De afgelopen jaren is hoe wij SEO inzetten enorm veranderd. Waar vroeger pagina’s vol met zoekwoorden gestopt werden, is het hedendaags veel realistischer om gerichter te werk te gaan. Zo maken wij uitgebreide SEO audits.

  Wij onderzoeken hiermee precies wat jouw website nodig heeft en adviseren jou dus volledig op het gebied van SEO. Het optimaliseren van jouw website gaat haast vanzelf en vaak merk je al snel dat je er geen omkijken meer naar hoeft te hebben.

   

   

  Welke websites komen in aanmerking voor SEO advies?

  In principe kan iedere website gebruik maken van onze tips en tricks. Maar, om nou erachter te komen wat jouw website exact nodig heeft, moeten we wat dieper op de materie ingaan. We stellen vragen zoals:

  • Hoe ziet jouw website eruit?
  • Is jouw website helemaal up-to-date?
  • Heb je een contentplanning?
  • Houd jij je ook aan jouw contentplanning?
  • Waarmee vul jij jouw contentplanning?
  • Hoe ziet de content die jij online plaatst er uit?
  • Wordt jouw content gelezen?
  • Wordt het opgepikt door zoekmachines?
  • Wat is de bouncerate van jouw website?
  • Welke headers gebruik je?
  • Hoe richt jij deze headers in?
  • Zijn jouw Title-tags geoptimaliseerd?
  • Maak je gebruik van de juiste zoekwoorden?

  Om de antwoorden op al deze vragen en meer te kunnen beantwoorden, onderzoeken wij hoe jouw websites en content precies in elkaar steken. Vervolgens kunnen wij SEO advies op maat aanbieden. Dit betekent dat al ons advies op SEO gebied specifiek voor jou als klant wordt gemaakt.

   

   

  Gratis SEO advies voor jou

  Omdat wij weten hoe belangrijk het is om onze klanten te laten zien hoe waardevol ons SEO advies is, lichten wij graag een tipje van de sluier op. Dan kun jij alvast met onze tips aan de slag terwijl je wacht op onze gratis SEO analyse.

  SEO advies, tip 1: Content voor jouw website

  Een website moet er niet alleen mooi uit zien en zeer goed werken, het moet ook waarde leveren. Ieder stukje content dat online komt te staan moet weer wat voor potentiële klanten toevoegen.

  Dit betekent niet alleen dat klanten zeker weten dat jij weet waar je het over hebt, het zorgt er ook voor dat Google jouw website als waardevol gaat meerekenen.

  Het is belangrijk dat de waarde die jij levert altijd van hoge kwaliteit is. Merkt Google dat jouw lezers snel afhaken? Dan ben je verkeerd bezig. Je zou kunnen overwegen om een copywriter in te huren om jouw teksten net dat beetje beter te maken.

   

   

   SEO advies, tip 2: Gebruikmaken van zoekwoorden

  Zet jij goede content online? Doe dit dan wel efficiënt! Maak daarom altijd gebruik van zoekwoorden De juiste zoekwoorden vinden is een flinke klus. Om erachter te komen welke zoekwoorden het beste werken voor jouw doelgroep, doe je een zoekwoordenanalyse.

  Deze zoekwoorden zijn vaak geen onbekende woorden voor jou. Wel staan de resultaten van zo’n altijd bomvol interessante informatie. Zo ontdek je hoeveel mensen daadwerkelijk op zoek gaan naar jouw zoekwoorden en welke vragen ze dan precies stellen.

  Ga alle content die jij ooit hebt gedeeld na op jouw website en controleer of je er zoekwoorden aan hebt gekoppeld. Alleen dan weet je zeker dat jouw website hoger gaat ranken. Ben je van plan om binnenkort jouw contentkalender weer aan te vullen? Zorg er dan voor dat je altijd uitgaat van de uitgekozen zoekwoorden.

   

   

  Ben jij op zoek naar SEO advies?

  Dan ben jij bij SEO For You aan het juiste adres. Met onze uitgebreide portfolio aan klanten weten wij zeker dat wij de beste partij zijn om mee samen te werken. Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw website SEO proof maakt.

  Start daarom vandaag met het aanvragen van een geheel persoonlijke SEO audit. Deze audit, die wij volledig gratis uitvoeren, geeft jou meer inzicht in hoe jij er op het moment online voor staat. Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

  Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisteren oor als het gaat op advies op gebied van SEO.

  CASES

  Een greep uit onze projecten

  waar we trots op zijn

  Medisch en Supplementen

  Content SEO & Technische SEO

  +431% organisch verkeer

  10 maand

  Tuinartikelen

  Technische SEO & Linkbuilding

  +657 top 3 posities (+69%)

  3 maand

  Nieuwsplatform

  Content SEO, Techniek en Linkbuilding

  +61.118 maandelijkse bezoekers

  6 maand

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  F.A.Q.

  Deze vragen worden

  ons vaak gesteld

  Waarom SEO advies?

  SEO advies van SEO For You zorgt ervoor dat je ervoor dat je zeker weet dat je op de goede weg bent en dat jouw SEO-werkzaamheden daadwerkelijk resultaat opleveren.

  Werken jullie ook op locatie?
  Als SEO specialisten in Enschede werken wij in principe op onze eigen locatie te Enschede. Echter, kunnen we in goed overleg besluiten om (als freelance SEO specialist) op uw locatie te komen werken.
  Met welke budgetten werken jullie?
  Wij werken gemiddeld met budgetten tussen de 500,- en 1.000,- per maand.
  Is de samenwerking met SEO For You maandelijks opzegbaar?
  Ja! Wij geloven niet in langetermijncontracten, en zullen ons elke maand opnieuw bewijzen.
  In welke markten zijn jullie gespecialiseerd?
  Wij zijn gespecialiseerd in zowel E-commerce als lead generatie.
  Hoe vaak ontvang ik updates over de SEO-campagne en de resultaten?
  Zo vaak je zelf wilt! Standaard sturen wij een maandelijkse rapportage met de resultaten en doelstellingen.
  Wanneer zijn de eerste resultaten zichtbaar?
  Dit verschilt per branche en per bedrijf. Meestal zien we de grote resultaten tussen de 3 en 6 maanden. De eerste stijgingen kunnen al na de eerste paar maanden zichtbaar zijn.
  Wanneer kunnen jullie beginnen?
  Nadat de aanvraag is goedgekeurd kunnen we vrijwel direct gezamenlijk doelstellingen bepalen en starten met de campagne.
  Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?
  Dit verschilt uiteraard per branche, product/dienst en bedrijf. Sommige klanten hebben na de eerste maand al hun investering terugverdiend. Bij anderen kan het enkele maanden duren.

  Onze eerste focus bij nieuwe campagnes is het Low-Hanging-Fruit optimaliseren. Dit zijn relatief kleine optimalisaties die vrijwel direct mooie resultaten genereren. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de investering hebt terugverdiend.