Gratis SEO analyse
t.w.v. €297,-

97% van de bedrijven laat groeikansen in online liggen. Een SEO analyse geeft inzicht over de grootste verbeterpunten van je website.

 • Reactie binnen 1 werkdag
 • Concreet stappenplan voor hoger rendement
 • Fysiek of via video-call gepresenteerd

Ontdek welke SEO onderdelen voor jou het meest effectief zijn! Benieuwd waarom je concurrenten (nog) boven jouw website ranken?

Claim dan nu je gratis SEO audit door onderstaand formulier in te vullen of te bellen met 085 – 760 3598.

  SEO advies van een specialist

  door | 19 november 2021

  Wil je het maximale uit je website halen? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze SEO-specialisten
  kunnen je voorzien van het beste SEO advies!

  Wil jij zeker weten dat je het onderste uit de kant haalt betreffende de online vindbaarheid van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om advies in te winnen over alles dat met SEO te maken heeft.

  SEO Advies

   

  Inmiddels is het voor iedere ondernemer wel bekend waarom gevonden worden in online zoekmachines van groot belang is. Je kunt dan wel een mooie website hebben, een goedgevulde LinkedIn pagina hebben en ook actief zijn op twitter.

  Maar dit betekent niet automatisch dat jouw bedrijf online gevonden gaat worden. Jij wilt jouw bedrijf laten groeien en dat kan tegenwoordig niet meer zonder SEO. Wij bieden advies op SEO gebied aan en ondersteunen jou daarom ook graag bij het verwezenlijken van jouw online dromen.

  Wat wij voor jou kunnen betekenen

  SEO is blijvend
  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement
  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar
  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  ✅ Snel terugverdiend
  ✅ Volledig transparant
  ✅ Volledig transparant
  ✅ Meetbaar resultaat

  Advies over SEO, hoe werkt dit?

  Onze SEO-experts weten van wanten. SEO For You is gespecialiseerd op dit vlak en kan jouw bedrijf voorzien van precies het SEO advies dat jullie nodig hebben.

  De afgelopen jaren is hoe wij SEO inzetten enorm veranderd. Waar vroeger pagina’s vol met zoekwoorden gestopt werden, is het hedendaags veel realistischer om gerichter te werk te gaan. Zo maken wij uitgebreide SEO audits.

  Wij onderzoeken hiermee precies wat jouw website nodig heeft en adviseren jou dus volledig op het gebied van SEO. Het optimaliseren van jouw website gaat haast vanzelf en vaak merk je al snel dat je er geen omkijken meer naar hoeft te hebben.

   

   

  Welke websites komen in aanmerking voor SEO advies?

  In principe kan iedere website gebruik maken van onze tips en tricks. Maar, om nou erachter te komen wat jouw website exact nodig heeft, moeten we wat dieper op de materie ingaan. We stellen vragen zoals:

  • Hoe ziet jouw website eruit?
  • Is jouw website helemaal up-to-date?
  • Heb je een contentplanning?
  • Houd jij je ook aan jouw contentplanning?
  • Waarmee vul jij jouw contentplanning?
  • Hoe ziet de content die jij online plaatst er uit?
  • Wordt jouw content gelezen?
  • Wordt het opgepikt door zoekmachines?
  • Wat is de bouncerate van jouw website?
  • Welke headers gebruik je?
  • Hoe richt jij deze headers in?
  • Zijn jouw Title-tags geoptimaliseerd?
  • Maak je gebruik van de juiste zoekwoorden?

  Om de antwoorden op al deze vragen en meer te kunnen beantwoorden, onderzoeken wij hoe jouw websites en content precies in elkaar steken. Vervolgens kunnen wij SEO advies op maat aanbieden. Dit betekent dat al ons advies op SEO gebied specifiek voor jou als klant wordt gemaakt.

   

   

  Gratis SEO advies voor jou

  Omdat wij weten hoe belangrijk het is om onze klanten te laten zien hoe waardevol ons SEO advies is, lichten wij graag een tipje van de sluier op. Dan kun jij alvast met onze tips aan de slag terwijl je wacht op onze gratis SEO analyse.

   

   

  SEO advies, tip 1: Content voor jouw website

  Een website moet er niet alleen mooi uit zien en zeer goed werken, het moet ook waarde leveren. Ieder stukje content dat online komt te staan moet weer wat voor potentiële klanten toevoegen.

  Dit betekent niet alleen dat klanten zeker weten dat jij weet waar je het over hebt, het zorgt er ook voor dat Google jouw website als waardevol gaat meerekenen.

  Het is belangrijk dat de waarde die jij levert altijd van hoge kwaliteit is. Merkt Google dat jouw lezers snel afhaken? Dan ben je verkeerd bezig. Je zou kunnen overwegen om een copywriter in te huren om jouw teksten net dat beetje beter te maken.

   

   

   SEO advies, tip 2: Gebruikmaken van zoekwoorden

  Zet jij goede content online? Doe dit dan wel efficiënt! Maak daarom altijd gebruik van zoekwoorden De juiste zoekwoorden vinden is een flinke klus. Om erachter te komen welke zoekwoorden het beste werken voor jouw doelgroep, doe je een zoekwoordenanalyse.

  Deze zoekwoorden zijn vaak geen onbekende woorden voor jou. Wel staan de resultaten van zo’n altijd bomvol interessante informatie. Zo ontdek je hoeveel mensen daadwerkelijk op zoek gaan naar jouw zoekwoorden en welke vragen ze dan precies stellen.

  Ga alle content die jij ooit hebt gedeeld na op jouw website en controleer of je er zoekwoorden aan hebt gekoppeld. Alleen dan weet je zeker dat jouw website hoger gaat ranken. Ben je van plan om binnenkort jouw contentkalender weer aan te vullen? Zorg er dan voor dat je altijd uitgaat van de uitgekozen zoekwoorden.

   

   

  Ben jij op zoek naar SEO advies?

  Dan ben jij bij SEO For You aan het juiste adres. Met onze uitgebreide portfolio aan klanten weten wij zeker dat wij de beste partij zijn om mee samen te werken. Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw website SEO proof maakt.

  Start daarom vandaag met het aanvragen van een geheel persoonlijke SEO audit. Deze audit, die wij volledig gratis uitvoeren, geeft jou meer inzicht in hoe jij er op het moment online voor staat. Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

  Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisteren oor als het gaat op advies op gebied van SEO.