N

Binnen 3 maanden resultaat

N

Maandelijks opzegbaar

N

Specialisten met 9+ jaar ervaring

De voordelen van een linkbuilding specialist

 

door | 20 november 2021

Een Linkbuilding specialist verhoogt je website autoriteit en zorgt daarmee dat je een hogere positie in Google inneemt.

Linkbuilding specialist

Het behalen van jouw online doelen, dat is waar een linkbuilding specialist pro in is. Een ervaren linkbuilding specialist ondersteunt jou bij het online vindbaar zijn. De autoriteit van jouw website verhogen en daarmee hoger in Google komen is een doel dat veel ondernemers beogen. Dankzij onze ijzersterke strategie weten wij zeker dat jouw website binnen de kortste keren prachtig gaan ranken.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

SEO is blijvend
In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

Giga potentieel rendement
Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

Alles is meetbaar
SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

✅ Snel terugverdiend
✅ Volledig transparant
✅ Volledig transparant
✅ Meetbaar resultaat

Het belang van een linkbuilding specialist

Iedere specialist op het gebied van linkbuilding maakt van een eigen strategie gebruik als we het hebben over linkbuilding. Backlinks zijn zo’n essentieel onderdeel van een SEO strategie dat ook iedere linkbuilding bureau gebruik maakt van sterke backlinks met een hoge autoriteit voor de eigen SEO.

Het versteken van de autoriteit en daarmee de waarde van jouw website door het linkprofiel te verrijken. Dat is het hoofddoel. Het is in principe mogelijk zelf met linkbuilding aan de slag kunnen gaan. Ieder bedrijf kan meteen aan de slag met linkbuilding.

Het is een flinke taak om relevante links die ook nog eens kwalitatieve links zijn te vinden. Het is daarom altijd verstandig om in zee te gaan met een linkbuilding specialist. Onze mensen hebben ruimschootse ervaring op dit gebied.

Zij weten wie de juiste contacten zijn en leggen makkelijk connecties tussen bedrijven en de juiste plek om hun backlinks te creëren. Zij weten ook precies wat de juiste ontwikkelingen zijn binnen dit werkveld. Wanneer je met een linkbuilding specialist in zee moet gaan?

Het liefst per direct! Zodra jouw website gelanceerd is kan een linkbuilding strategie jou ondersteunen bij het behalen van de resultaten die jij wilt hebben.

Ook websites die al langer online staan kunnen gebruik maken van onze linkbuilding strategie om zo meer bezoekers te krijgen. Wacht dus niet langer met het laten maken van jouw linkbuilding strategie en neem vandaag nog contact op met onze linkbuilding specialisten!

 

 

Wat is linkbuilden?

Uiteraard zijn de teksten die jij op jouw website hebt staan van groot belang. Jouw vaste klanten zijn zich hier van bewust en jij uiteraard zelf ook. De mensen die dit nog niet weten, zijn de mensen die jou nog niet gevonden hebben.

Potentiële klanten vinden jou door op Google te zoeken naar specifieke zoekwoorden. Door gebruik te maken van specifieke zoekwoorden gaat Google ook herkennen waar jouw website over gaat. Het is handig om een copywriter in te schakelen om jouw teksten te optimaliseren.

Het is handig om een SEO-audit te laten maken waarbij naar voren komt hoe jij jouw content specifiek mag gaan richten op bepaalde zoekwoorden om hoger in Google te komen. Voor mensen die onbekend zijn met hoe ze een linkprofiel moeten opbouwen kan dit jarenlang duren. Het vraagt om dagelijkse contentcreatie waar uiteraard veel tijd in gaat zitten. Het zou veel handiger zijn als je Google met groot gemak kon laten zien dat jouw website waardevol is.

Dit doe je door te linkbuilden. Een linkbuilding bureau ondersteunt jou bij het opbouwen van een digitaal netwerk. Het woord voor Google duidelijk dat jouw website waardevol is doordat andere websites met een hoge autoriteit linken naar jouw website.

Deze krachtige links die naar jouw website verwijzen, heten backlinks. Een linkbuilding bureau zet zich in om jouw website van stevige backlinks te voorzien. Bij SEO For You maken wij gebruik van onze eigen backlink strategie die voortvloeit uit onze SEO strategie.

 

 

Is een linkbuilding specialist ook een SEO specialist?

Vaak worden de termen linkbuilding en SEO door elkaar gehaald. Beide termen hebben heel veel met elkaar te maken maar ze zijn niet exact hetzelfde. Search Engine Optimisation (SEO) gaat over verschillende zaken rondom jouw website. Linkbuilding is daar een van.

  • Content maken
  • Correct inzetten van zoekwoorden
  • Het maken en gebruiken van een content strategie
  • Verbeteren van de conversieratio
  • Juiste benamingen geven aan afbeeldingen
  • Hoe de website technisch in elkaar steekt
  • Linkbuilding

Een SEO strategie bestaat dus uit allerlei verschillende onderdelen. Het is aan mij als linkbuilding specialist om binnen deze aanpak ruimte te scheppen voor een goede linkbuilding strategie.

 

 

Hoe besteed je linkbuilding uit?

Jouw budget besteden aan een linkbuilding specialist is een volledig logische stap. Onze gespecialiseerde linkbuilders weten precies hoe ze hiermee aan de slag kunnen. Wij hebben ook een prachtig netwerk met fijne online contacten waar wij uit kunnen putten om zo jouw linkprofiel tot een nieuw niveau te brengen. Wij voorzien jou zo van kwalitatieve links en relevante links.

In een ideale situatie hebben de linkbuilders die jou gaat ondersteunen contacten binnen de sector waar jouw bedrijf zich ook in bevindt. De waarde van de backlinks die gecreëerd worden dankzij dit netwerk zijn dus van ontzettend hoge kwaliteit. Dit waardeert Google uiteraard enorm. Google heeft veel verschillende regels rondom vindbaarheid.

Een echte specialist zal daarom altijd gebruik maken van linkbuilding strategieën die rekening houden met richtlijnen van Google. We noemen dit white-hat linkbuilding. Het is een belangrijk onderdeel van een SEO strategie. Het is voor ons als linkbuilding bureau belangrijk om ons daar op te focussen en ook belangrijk om de klant te voorzien van een sterke SEO strategie.

We houden hierbij uiteraard rekening met de specifieke doelgroepen die een klant wilt bereiken. Om de beste resultaten te kunnen behalen, is het van groot belang dat een degene waar jij jouw linkbuilding aan uitbesteedt weet van wanten en de focus op de juiste plek legt.

Een online marketeer die bezig is met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie kan niet ook nog bezig zijn met social media management het Google advertenties. De focus zal hierdoor verschuiven en de linkbuilding rondom jouw website zal wankel gaan lopen.

Ga je met SEO For You samen werken aan jouw linkbuilding strategie? Dan weet je zeker dat het laten groeien van jouw website in goede handen is. Onze specialisten besteden al onze aandacht aan het bouwen van linknetwerken.

 

 

De juiste linkbuilding specialist, hoe kies je die?

Het is van groot belang dat je een partij kiest om mee samen te werken die jou op een prettige manier ondersteunt bij jouw activiteiten. De linkbuilding specialist waar jij moet samen werkt kan het succes van jouw Google activiteiten maken of breken. Let daarom altijd op het volgende:

  • Bekijk welke werkzaamheden de linkbuilding specialist allemaal uitvoert. Claimt diegene een all-round online marketing bureau te zijn? Dan is de kans klein dat zij de juiste hoeveelheid aandacht aan het linkbuilden van jouw website gaan besteden.
  • Er zijn linkbuilding specialisten die ontzettend veel links voor een ontzettend lage prijs aanbieden. Iedere cent die jij hieraan uitgeeft is weggegooid geld. . De links die zij aanbieden worden meestal automatisch aangemeld bij sites die links verzamelen. De sites zelf zijn al niet goed voor uw reputatie, maar de onderwerpen hebben meestal niets gemeen met die van u waardoor uw site in waarde zal dalen.

 

Wij weten dat jij bij SEO For You aan het juiste adres zijn. Met onze ervaring op het gebied van linkbuilding garanderen wij dat jij je helemaal niet druk hoeft te maken over hoe wij met jouw website omgaan. Onze linkbuilding specialisten weten wat ze doen en besteden enkel en alleen aandacht aan betrouwbare partners. Wij weten hoe belangrijk het is om niet aan black-hat SEO praktijken te doen en doen dit daarom dus ook niet.

 

 

Welke andere diensten bieden linkbuilding specialisten aan?

Het uitbesteden van jouw geld aan een linkbuilding specialist betekent tevens het investeren in SEO. Het behalen van de hoogst mogelijke posities binnen Google. Dat is waar wij voor staan. Daarom raden wij iedereen die geïnteresseerd is in het werk van onze linkbuilding professionals aan om een SEO audit af te laten nemen.

Deze audit maakt duidelijk waar de mogelijkheden liggen voor jouw website. Het optimaliseren van de website en jouw content staat vervolgens centraal. Vervolgens voeren wij een gedegen zoekwoordenonderzoek uit.

De resultaten van dit onderzoek helpen ons om helder te krijgen op welke zoekwoorden jouw website momenteel al scoort en op welke zoekwoorden jij in de toekomst zult kunnen gaan scoren. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van de content voor op jouw website.

Deze content wordt geschreven door onze copywriters. Het is belangrijk om een blik te werpen op wat jouw concurrenten doen om zo te ontdekken welke content jouw website beter kan leveren en hoe zij de markt bereiken. Het optimaliseren van de sitemap, laadtijd, webdesign en web navigatie staat ook op het menu bij een volledige SEO-strategie.

 

 

Een linkbuilding specialist voor jouw website?

Bij SEO For You weten wij zeker dat wij jou kunnen ondersteunen door een stevige linkprofiel op te bouwen die jouw website een hoge autoriteit zal geven. Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw website kunt optimaliseren en hoe backlinking jou hierbij zal ondersteunen.

Neem een moment op een gratis en volledig persoonlijke SEO audit aan te vragen. Deze audit geeft jou meer inzicht in onder andere waar jouw kansen liggen op gebied van backlinking, autoriteit en het verrijken van jouw linkprofiel.

Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bekijken graag samen met jou hoe onze linkbuilding specialisten jou weer dat stapje verder kunnen helpen.

Wat is een SEO audit?

De gratis SEO audit is een rapport met bevindingen opgesteld door een van onze SEO specialisten. In dit rapport met 100+ punten analyseren we jouw website t.o.v. de (online) concurrentie. Deze punten zijn onderverdeeld in de drie pilaren van SEO:

1. Content – met name teksten op de website
2. Techniek – website snelheid, kapotte pagina’s, etc..
3. Linkbuilding – het aantal relevante websites die naar jouw website linken

De SEO audit biedt direct uitvoerbare optimalisaties die jouw SEO-posities, websitebezoekers en omzet doen verbeteren.

Wat krijg je precies?

Wij analyseren jouw website en die van je online concurrenten, zoals in het bovenstaande punt beschreven. Vervolgens gieten we deze bevindingen in een rapport die we in 30 min d.m.v. een video call aan jou presenteren. Na afloop van deze call sturen we je het rapport op zodat je deze in alle rust nogmaals kan doornemen.

 

Waarom is de SEO audit gratis?

D.m.v. de SEO audit wordt direct duidelijk of SEO van toegevoegde waarde is voor een website of dat er beter voor een andere marketingstrategie kan worden gekozen. Door de SEO audit gratis aan te bieden willen we dus voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Uit de SEO audit kunnen verschillende punten boven water komen die opgepakt moeten worden om de SEO van je website te verbeteren. Deze punten kun je vervolgens zelf oppakken of ons laten uitvoeren.

Plan direct een afspraak in!
De audit wordt live via een video call aan je gepresenteerd.