N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

+1014% meer sessies in 11 maanden voor Newsbit

%

Meer sessies in 11 maanden

%

Meer top 10 posities in 5 maanden

Kwalitatieve backlinks van cryptocurrencies

Posities op belangrijke termen als “crypto nieuws”

Over Newsbit

Op newsbit.nl vind je de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws.

Newsbit is opgericht door twee jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

Uitdaging & kansen

In de eerste analyse hebben we de sterke en zwakke punten van de website van Newsbit blootgelegd.

  • Sterke online concurrentie – de zoekresultaten in deze branche worden gedomineerd door zeer autoritaire websites zoals RTL Nieuws, NU.nl en Coinmarketcap.com. Een goede linkbuildingstrategie is van cruciaal belang om met deze websites te kunnen meten.

 

  • Goed scoren in Google Nieuws – voor nieuwswebsites geldt dat Google Nieuws een belangrijke bron van bezoekers is. Newsbit moet zo geoptimaliseerd worden dat Google ze als ‘voorpaginanieuws’ bestempeld.

 

  • Statische pagina’s – de uitdaging is om met zoekwoorden als “Bitcoin nieuws” met zowel statische pagina’s in het normale overzicht met zoekresultaten te ranken, als met nieuws artikelen in Google Nieuws, zonder dat deze pagina’s met elkaar gaan concurreren.
Een voorbeeld van hoe Newsbit wordt getoond in Google Nieuws.

De uitvoering

  • Sterke online concurrentie – middels een sterke en op maat gemaakte linkbuildingcampagne hebben we meer dan 100 backlinks van cryptocurrencies verkregen. Mede hierdoor is de autoriteit van Newsbit op het gebied van crypto explosief toegenomen.

 

  • Goed scoren in Google Nieuws – d.m.v. juiste linkbuilding en meerdere aanpassingen aan de nieuws artikelen, zoals het toevoegen van een datum en auteursbiografie, wordt Newsbit veelvuldig meegenomen in de Nieuwsresultaten.

 

  • Statische pagina’s – door een juiste interne linkstructuur aan te leggen wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen statische pagina’s en nieuwsartikelen, waardoor ze beide getoond worden in de zoekresultaten.

 

De resultaten

Newsbit.nl is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandstalige nieuwssites rondom cryptocurrency. De website is op vele zoektermen niet meer uit Google te slaan.

%

sessies in 11 maanden

%

Top 10 posities in 5 maanden

Kwalitatieve backlinks van cryptocurrencies

Posities op belangrijke termen als “crypto nieuws”

Klantcases waar we trots op zijn

Newsbit

Newsbit, een nieuwsplatform over cryptocurrency, is uitegroeid tot een van de grootsten in Nederland. Terwijl de online concurrentie met de dag toeneemt.

Aquascaper.be

Een stijging van 176% meer top 10 posities in Google binnen 4 maanden tijd heeft voor een flinke piek gezorgd in de omzet in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

Puur voor dieren

Een stijging van 144% sessies in 2 maanden tijd. De SEO campagne van puurvoordieren.nl laat zien dat de focus op snel resultaat zijn vruchten afwerpt.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Samen bekijken we hoe we jouw website naar het volgende level kunnen tillen!