N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

White label SEO, bied SEO diensten aan onder je eigen vlag!

door | 20 november 2021

Nederland is gevuld met hardwerkende mensen. Iedereen is bezig met zijn eigen ding en de meeste mensen durven zichzelf ook specialist te noemen in hun vakgebied. SEO For You werkt enkele met SEO specialisten die weten waar ze het over hebben.

Daarom zijn wij ook een SEO bedrijf. SEO is een (steeds groter wordend) onderdeel van de marketingwereld. Waar vroeger nog geeneens internet was, is hoe een bedrijf zich online profileert een van de belangrijkste succesfactoren geworden.

Hoog in Google komen is dan ook ontzettend belangrijk voor bedrijven. Potentiële klanten zoeken op Google naar oplossingen voor hun problemen en iedere ondernemer wil graag dat klanten op hun website uitkomen.

De online zichtbaarheid staat bij veel marketingbureaus nog in de kinderschoenen. Daar loopt echt niemand rond die zich SEO specialist noemt.

Wil jij jouw marketing bedrijf verder de 21e eeuw in helpen? Dan zul je op zoek moeten gaan naar goede, gespecialiseerde partners om mee samen te werken.

Ben je daar naar op zoek? Dan hoef je niet verder te zoeken. Dankzij White label SEO, kun jij samenwerken met een SEO specialist zonder dat je diegene in dienst hoeft te nemen. Ideaal dus!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

SEO is blijvend
In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

Giga potentieel rendement
Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

Alles is meetbaar
SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

✅ Snel terugverdiend
✅ Volledig transparant
✅ Volledig transparant
✅ Meetbaar resultaat

Wat is White label SEO?

Een bedrijf dat zich bezighoudt met White label SEO verleent SEO diensten aan andere bedrijven, bureau’s of consultants.

Vanuit hun kennis op gebied van SEO zijn zij de ideale partner om mee samen te werken. Het meest ideale aan zo’n samenwerking? Je hoeft diegene niet in dienst te nemen. Een White label SEO bedrijf wordt ingehuurd om SEO werkzaamheden te verrichten.

Deze persoon wordt ook wel een SEO reseller genoemd. Zeg dat jouw online marketing bureau gespecialiseerd is in social media marketing. Nadat jouw klant ontzettend enthousiast geworden is van de diensten die jij levert, besluit diegene om de online marketing werkzaamheden nog verder uit handen te geven.

Diegene wil niet meer alleen dat de social media aangepakt worden, er mag ook wat gebeuren op het gebied van SEO. Help! Hier ben jij niet in gespecialiseerd. Sterker nog, je weet hier nauwelijks iets vanaf. Op dat moment is het belangrijk om met de juiste persoon in contact te komen.

Een SEO reseller is wat jij op dat moment nodig hebt. Jouw klant hoeft in principe niet te weten dat jouw bedrijf de werkzaamheden weer elders laat uitvoeren.

Het is belangrijk om alleen met partijen aan de slag te gaan waar jij volledig vertrouwen in hebt. Uiteindelijk gaat jouw naam op al het werk staan en het zou zonde zijn als je per ongeluk een onhandige samenwerking aan bent gegaan.

 

 

De voordelen van een White label SEO bedrijf

Samenwerken met een goede SEO reseller zoals SEO For You heeft alleen maar voordelen. Wij zetten ze nog even op een rijtje:

  • Jij kunt met jouw bedrijf meer diensten aanleveren omdat je met gespecialiseerde partners gaat werken.

 

  • White label SEO zorgt er voor dat SEO professionals minder tijd kwijt zijn met het vinden van klanten. Het werk dat zij aan jouw bedrijf leveren, heeft de hoogste prioriteit.

 

  • Waar de focus van jouw bedrijf kan blijven groeien, kan jouw focus als ondernemer heel gericht blijven. Jouw bedrijf wordt als het ware een portaal om de juiste mensen aan elkaar te linken. Dit is waar jij als ondernemer van gaat stralen!

 

  • Je kunt een mooi prijskaartje aan jouw SEO diensten hangen. Je koopt SEO teksten relatief goedkoop in bij de tekstschrijver waarna jij ze een andere uitstraling geeft en op geheel eigen wijze en in jouw eigen combinatie bij de klant aanlevert.

 

  • Een project dat verdeeld is tussen twee bedrijven kan, vanzelfsprekend, sneller afgeleverd worden. De SEO reseller besteedt haar of zijn tijd aan het managen van de klant, kan de SEO expert meer haar of zijn tijd besteden aan het ontwikkelen van strategieën die de eindklant op de meest geoptimaliseerde manier verder gaan helpen.

 

Zo zie je maar, White label SEO zet enorm veel zoden aan de dijk en heeft een prachtige pay-off!

 

 

Hoe zet je White label SEO efficiënt in?

Het creëren van een efficiënte SEO campagne is een belangrijk onderdeel van het werk van de SEO specialist. Het bestaat uit verschillende elementen:

 

 

Het creëren van content voor een website

Content is king! Het is een van de meest veelgehoorde uitspraken bij SEO resellers. Content speelt een ontzettend belangrijke rol als we het hebben over de ranking van jouw website.

Websites die dagelijks, wekelijks of maandelijks op een consequente manier posten, moeten telkens opnieuw iets online zetten dat gaat scoren.

En dat is niet gemakkelijk! Daarom is het belangrijk om met specialisten te werken die hier werk van kunnen maken. Een White label SEO bedrijf ondersteunt jou hierbij.

 

 

Linkbuilden voor jouw content

Het vinden en maken van de juiste backlinks is een belangrijke stap van SEO. Het kost de SEO reseller veel tijd en moeite om de juiste connecties te maken om het backlinken op een legitieme manier op te zetten.

 

Oude black hat trucjes werken inmiddels niet meer en dat weet de SEO specialist. Dit betekent ook wel dat jij als bedrijf niet in je eentje de juiste backlinks kunt maken.

 

Het laken maken van goede, waardevolle backlinks door een White label SEO bedrijf is daarom ontzettend belangrijk.

 

 

On-page SEO

Het optimaliseren van de verschillende elementen van een website om de organische zichtbaarheid te verbeteren is een belangrijk onderdeel van SEO.

On-page SEO vraagt veel kennis van de mensen achter de knoppen. Het is kennis die veel bedrijven niet in huis hebben.

 

 

Zoekwoordenoptimalisatie

Iedere goede SEO reseller weet hij zij of hij met het onderzoeken van zoekwoorden om moet gaan. Het is van groot belang dat dit goed gedaan wordt, anders is al het werk voor niets.

 

 

White label SEO bij SEO For You

Ga jij met SEO For You aan de slag? Dan weet je dat je diensten gaat afnemen bij een White label SEO specialist die jou op optimale wijze ondersteunt.

Geen opdracht is te klein of groot en overal wordt de juiste aandacht aan besteedt. Neem vandaag nog contact op of laat een gratis SEO audit van jouw website doen.

Wat is een SEO audit?

De gratis SEO audit is een rapport met bevindingen opgesteld door een van onze SEO specialisten. In dit rapport met 100+ punten analyseren we jouw website t.o.v. de (online) concurrentie. Deze punten zijn onderverdeeld in de drie pilaren van SEO:

1. Content – met name teksten op de website
2. Techniek – website snelheid, kapotte pagina’s, etc..
3. Linkbuilding – het aantal relevante websites die naar jouw website linken

De SEO audit biedt direct uitvoerbare optimalisaties die jouw SEO-posities, websitebezoekers en omzet doen verbeteren.

Wat krijg je precies?

Wij analyseren jouw website en die van je online concurrenten, zoals in het bovenstaande punt beschreven. Vervolgens gieten we deze bevindingen in een rapport die we in 30 min d.m.v. een video call aan jou presenteren. Na afloop van deze call sturen we je het rapport op zodat je deze in alle rust nogmaals kan doornemen.

 

Waarom is de SEO audit gratis?

D.m.v. de SEO audit wordt direct duidelijk of SEO van toegevoegde waarde is voor een website of dat er beter voor een andere marketingstrategie kan worden gekozen. Door de SEO audit gratis aan te bieden willen we dus voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Uit de SEO audit kunnen verschillende punten boven water komen die opgepakt moeten worden om de SEO van je website te verbeteren. Deze punten kun je vervolgens zelf oppakken of ons laten uitvoeren.

Plan direct een afspraak in!
De audit wordt live via een video call aan je gepresenteerd.