Gratis SEO analyse
t.w.v. €297,-

97% van de bedrijven laat groeikansen in online liggen. Een SEO analyse geeft inzicht over de grootste verbeterpunten van je website.

 • Reactie binnen 1 werkdag
 • Concreet stappenplan voor hoger rendement
 • Fysiek of via video-call gepresenteerd

Ontdek welke SEO onderdelen voor jou het meest effectief zijn! Benieuwd waarom je concurrenten (nog) boven jouw website ranken?

Claim dan nu je gratis SEO audit door onderstaand formulier in te vullen of te bellen met 085 – 760 3598.

  +770% omzet in 4 maanden voor Aquascaper.be

  %

  Meer sessies p.m. in 5 maanden

  %

  Meer top 10 posities in 4 maanden

  Posities op belangrijke termen als "Aquascaping"

  %

  Meer omzet in 4 maanden

  Over Aquascaper

  Met aquascaping is de tijd van kale vissenkommen voorbij. Met aquascaping haal je een stukje natuur in huis. Je kunt het zien als onderwater tuinieren.

  Aquascaper.be is een Belgische webshop die de Belgische én Nederlandse consument voorziet van alle benodigde materialen rondom aquascaping. Denk hierbij aan aquaria, verlichting, planten etc..

  Naast de verkoop van producten biedt Aquascaper.be ook de juiste service door het zelf testen van alle producten en het verlenen van vakkundig advies. Iets waarvoor consumenten voorheen nog een fysieke winkel voor moesten bezoeken.

  Uitdaging & kansen

  In de eerste analyse hebben we de sterke en zwakke punten van de website van Aquascaper.be blootgelegd.

  • Nieuwe website – een website begint altijd bij 0. Dit was bij Aquascaper.be ook het geval: de website had vrijwel geen backlinks opgebouwd en ook de content op de website was vrijwel niet aanwezig.

   

  • Belgische én Nederlandse markt – in het begin lag de focus van aquascaper.be alleen op Belgische (Vlaamse) klanten. Deze focus moest verspreid worden naar Belgische én Nederlandse klanten, zonder het maken van extra .nl-domein.

   

  • Snel resultaat – om de concurrentie voor te blijven was het behalen van snel resultaat erg belangrijk.

  De uitvoering

  • Nieuwe website – de achterstand van de domein autoriteit zou op korte termijn niet ingehaald kunnen worden door alleen linkbuilding. We hebben op alle belangrijke pagina’s content toegevoegd die qua kwaliteit én kwantiteit beter is dan die van de concurrentie. Hierdoor is Google Aquascaper.be als een belangrijke bron van informatie gaan zien rondom alles wat met aquascaping te maken heeft.

   

  • Belgische én Nederlandse markt – om óók Nederlandse zoekopdrachten rondom aquascaping op te vangen is er gekozen voor een linkbuildingstrategie vanuit relevante .nl-domeinen. Hierdoor kreeg het .be-domein van Aquascaper een enorme boost op de Nederlandse markt.

   

  • Snel resultaat – ondanks dat SEO een traject voor de lange termijn is, hebben we de focus gelegd op snel resultaat. Na een scan van de website wisten we op welke zoekwoorden Aquascaper.be al redelijk rankte, door bijvoorbeeld op pagina 2 van de zoekresultaten te staan. Door dit ‘low hanging fruit’ te optimaliseren zijn deze zoekwoorden binnen een maand al de top 10 (pagina 1) binnengedrongen.

   

  De resultaten

  Aquascaper is inmiddels een zeer bekend platform in de branche. Dagelijks worden er tientallen bestellingen verzonden naar zowel België als Nederland.

  %

  Meer sessies p.m. in 5 maanden

  %

  Meer top 10 posities in 4 maanden

  Posities op belangrijke termen als "Aquascaping"

  %

  Meer omzet in 4 maanden

  Klantcases waar we trots op zijn

  Newsbit

  Newsbit, een nieuwsplatform over cryptocurrency, is uitegroeid tot een van de grootsten in Nederland. Terwijl de online concurrentie met de dag toeneemt.

  Aquascaper.be

  Een stijging van 176% meer top 10 posities in Google binnen 4 maanden tijd heeft voor een flinke piek gezorgd in de omzet in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

  Puur voor dieren

  Een stijging van 144% sessies in 2 maanden tijd. De SEO campagne van puurvoordieren.nl laat zien dat de focus op snel resultaat zijn vruchten afwerpt.

  Vragen? Neem contact op!

  Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Samen bekijken we hoe we jouw website naar het volgende level kunnen tillen!