SEO analyse

Een SEO analyse geeft u inzicht over de grootste verbeterpunten van uw website en meer. Ontdek welke SEO onderdelen voor u het meest effectief zijn!

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-
  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag
  Concreet stappenplan voor hoger online rendement
  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  SEO is blijvend

  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement

  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar

  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  SEO analyse aanvragen

  De wereld van SEO, oftewel Search Engine Optimisation, is een ingewikkelde wereld. Ben je zelf wel eens gaan Googlen op jouw bedrijfsnaam? Dan vind jij jouw bedrijf waarschijnlijk bovenaan in Google.

  Maar, dit is voor potentiële klanten vaak niet het geval. Zij zoeken met een specifieke vraag en er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die een antwoord hebben op hun vragen.

  Wil jij wel hoger in Google komen? Dan start dit met een SEO analyse. Dit wordt vaker ook een SEO scan of SEO audit genoemd. Online staat er heel veel informatie over SEO. Deze informatie zou jou kunnen helpen bij het maken van jouw eigen SEO scan.

  Maar, zoals jij als ondernemer waarschijnlijk weet, heeft iedereen zijn eigen kracht. Hoe een SEO analyse in elkaar steekt, kun je hier vinden.

  Of je er daarna zelf mee aan de slag wilt gaan? Dat is aan jou! Onze SEO audits zijn altijd gratis. Vraag er daarom vandaag eentje aan om erachter te komen waar jouw website wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken en hoe wij jou verder van dienst kunnen zijn.

  Denk daarbij aan het aanleveren van sterke SEO teksten of het maken van white-hat backlinks.

   

  Wat is een SEO analyse?

  Komen er onvoldoende bezoekers op jouw website? Dat kan komen omdat jouw website nauwelijks vindbaar is op Google. Er zijn verschillende manieren om er voor te zorgen dat er mensen op jouw website komen.

  Gebruik je social media? Dan kunnen bezoekers vanuit jouw facebook, Instagram, linked of pinterest bij jouw website uitkomen. Schrijf jij een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief aan jouw klanten?

  Dan is de kans aanwezig dat zo via een link in die nieuwsbrief op jouw website uitkomen. Wil je echt nieuwe bezoekers bereiken?

  Dan is het van groot belang dat je gevonden wordt in de zoekmachines. Een SEO analyse is de eerste stap die je moet zetten om dit waar te maken. Dankzij zo’n SEO scan ontdek je welke onderdelen van jouw SEO strategie werken en welke delen nog wat werk kunnen gebruiken.

  Heb je nog nooit een SEO analyse laten doen? Dan is de kans groot dat er nog veel werk aan de winkel is. Helemaal niet erg! Met een goede SEO campagne gaat dit helemaal lukken.

  Een SEO scan zorgt er dus voor dat je weet hoe de zaken lopen als het neerkomt op jouw vindbaarheid in de zoekmachines. Het zorgt er voor dat je gaat analyseren wat je nu al doet en wat je in de toekomst beter kunt gaan doen.

  Vraag uw unieke gratis SEO audit aan t.w.v. €295,00

  100+ ondernemers hebben hun audit al aangevraagd

  Voor wie maken we een SEO analyse?

  Iedereen die een website beheert, kan een SEO audit gebruiken. Dankzij zo’n SEO scan kun je ontdekken wat al goed loopt en wat nog werk verdient. De soorten websites waar wij vaker SEO scans voor maken zijn:

  • Restaurants met een eigen website die hun menu’s online tonen. Voor zulke restaurants is het handig om door potentiële klanten die daadwerkelijk in de buurt wonen en op zoek zijn naar een specifieke soort maaltijd gevonden te kunnen worden. Bij SEO analyses voor dit soort websites houden we hier uitgebreid rekening mee.
  • Webshops die hun producten beter vindbaar op Google willen hebben. Iedere webshop heeft iets anders te bieden. Webshops zijn vaak niet net zoals warenhuizen, ze zijn vaak juist wat kleiner en hebben een specifiek aanbod. Dit betekent dat een SEO audit voor zo’n klant ook gericht moet zijn op de specifieke producten die de klant verkoopt. Uiteraard is dit iets waar wij op letten bij het maken van de SEO analyse.
  • Blogs met belangrijke informatie waarbij de schrijver graag het antwoord op vragen van potentiële lezers wil geven. Honderden blogs schrijven over een specifiek onderwerp is hartstikke leuk. Bloggers genieten er enorm van om hun kennis met de wereld te delen. Waar ze minder van houden is blogs die ongelezen blijven. Door specifiek op SEO in te zetten, weten bloggers zeker dat ook hun waardevolle content gevonden kan worden. Onze SEO scans zijn er op gericht precies uit te zoeken hoe een blogger verder kan groeien.
  • Vergelijkingswebsites die over een specifiek product of onderwerp gaan. Op een vergelijkingssite wordt niet zomaar alles vergelijken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van ingewikkelde algoritmes om allerlei vergelijkingen te kunnen maken. Hartstikke zonde dus als de website door veel te weinig bezoekers gevonden wordt. Door een goede SEO scan te laten maken, weten de makers van zo’n website precies waar ze nog aan zouden kunnen gaan werken. Zij zien vaak in no-time de hoeveelheid bezoekers stijgen!
  • Bedrijven die diensten aanbieden waar mensen specifiek naar Googlen. Met de komst van audio interfaces wordt er steeds regelmatiger een specifieke vraag gesteld aan Google. Hier kunnen wij rekening mee houden in onze SEO audit. Door te bekijken welke content nu al online staat en welke vragen ermee beantwoord worden, heeft de website de kans om hun vragen en antwoorden aan te scherpen. Een SEO analyse helpt bij het onderzoeken waar nog voldoende potentie zit voor een ondernemer.
  • Bedrijven die graag binnen een bepaalde reikwijdte gevonden willen worden. Er zijn bedrijven die landelijke diensten aanbieden en er zijn bedrijven die lokale diensten aanbieden. Het is belangrijk om tijdens het maken van een SEO analyse te weten wat de situatie van de klant is. Uiteraard zorgen wij er voor dat we bij iedere SEO audit bekijken wat de behoeften van de klant zijn en spelen we hier op in.

  Het maken van een SEO analyse is een belangrijke stap om jouw bedrijf verder te laten groeien. Maak vandaag nog gebruik van onze gratis SEO audit en ontdek hoe wij jouw bedrijf verder vooruit kunnen helpen.

  Vraag uw unieke gratis SEO audit aan t.w.v. €295,00

  100+ ondernemers hebben hun audit al aangevraagd

  De invloed van jouw concurrenten in de SEO analyse

  Ieder bedrijf heeft concurrenten en daar moet je dus ook rekening mee houden in de SEO analyse. In de strijd om de hoogste posities in de zoekmachines is het belangrijk om te weten hoe jouw directe concurrenten er voor staan. Hier kun je op SEO gebied ook enorm op inzetten.

  Door te kijken naar hoe de websites van deze belangrijkste online concurrenten gebouwd zijn en hoe zij bezoekers genereren kan er een inschatting gemaakt worden hoeveel moeite het kost om de concurrentie te verslaan. Het is belangrijk om de volgende vragen te stellen bij het maken van een SEO analyse:

  • Op welke zoekwoorden focussen de concurrenten zich?
  • Hoe hebben zij backlinks verkregen? Hoe zou jij die ook kunnen verkrijgen?
  • Welke content zetten concurrenten online om sales te genereren?

   Door dit allemaal mee te nemen in jouw eigen SEO analyse maak je langzaam een beeld van de gaten die jouw bedrijf nog kan opvullen. Hier speel je vervolgens bij het online zetten van content op in.

    

   Welke tools gebruik je voor een SEO analyse?

   Om een SEO audit te kunnen maken, heb je verschillende tools nodig. Voor haast iedere stap van de SEO scan bestaan gratis tools. Deze tools helpen jou een eindje op weg maar vaak kom je er al snel achter dat je toch nog informatie mist.

   Wij zien na alle jaren ervaring vrij veel met het blote oog, maar we gebruiken uiteraard ook de beste tools om jouw website. Welke SEO tools zijn er allemaal?

   • Pagespeed Insight van Google
   • GT Metrix
   • WebPageTest
   • MOZ
   • Ahrefs
   • Majestic
   • Google Search Console
   • Google Analytics
   • Screaming Frog

   Zoals je kunt zien, staan er verschillende progamma’s van Google tussen. Dit komt omdat Google een belangrijke spil in het web is als we het hebben over SEO.

   Een SEO analyse wordt over het algemeen voornamelijk gebruikt om te bekijken hoe jouw website het op Google doet. Want zeg nou zelf, wie gebruikt nou nog een andere zoekmachine?

    

   Een SEO analyse checklist maken

   Durf jij zelf een gokje te wagen door jouw eigen SEO audit in elkaar te zetten? Dan is het handig om aan de hand van een checklist te werken.

   Met deze lijst kom je al een heel eind. Wij stellen bij het maken van een SEO scan o.a. de volgende vragen:

    

   • Hoe snel laadt de website?
   • Zijn er plugins of bestanden die er voor zorgen dat de website te langzaam wordt?
   • Is de website volledig indexeerbaar?
   • Hoe ziet de sitemap van de website er uit?
   • Wanneer is er voor het laatst een sitemap van de website naar Google geüpload?
   • Is de website geschikt voor tablets en smartphones?
   • Staat er content online?
   • Wat is de kwaliteit van de content die online staat?
   • Wordt er gericht content geschreven of wordt dit niet aan de hand van een plan gedaan?
   • Klopt de interne linkstructuur?
   • Klopt de externe linkstructuur?
   • Hoe sterk is het linkprofiel?
   • Hoeveel autoriteit heeft de website als we het vergelijken met concurrenten?
   • Wie zijn de concurrenten en wat hebben zij aan SEO gedaan?
   • Wat zijn de behoeften van de klant?
   Vraag uw unieke gratis SEO audit aan t.w.v. €295,00

   100+ ondernemers hebben hun audit al aangevraagd

   Een perfecte website en toch een SEO analyse maken?

   Een SEO scan laten maken kan altijd. Het kan zelfs als jouw website nog niet in de lucht is! Met een SEO scan maak jij een vliegende start online. Staat jouw website al jaren online? Ook dan helpt een SEO audit jou weer vooruit.

   Wat op het moment ook de stand van jouw website ook is, wij bekijken graag hoe wij jou en jouw onderneming hoger in Google gaan krijgen.

    

   Jouw gepersonaliseerde SEO analyse laten maken

   Iedere SEO scan wordt bij SEO For You op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Met onze uitgebreide portfolio aan klanten weten wij zeker dat wij de beste partij zijn om mee samen te werken. Wij adviseren jou graag over hoe jij jouw website SEO proof maakt.

   Start daarom vandaag met het aanvragen van een geheel persoonlijke SEO audit. Deze audit, die wij volledig gratis uitvoeren, geeft jou meer inzicht in hoe jij er op het moment online voor staat. Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

   Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisterend oor als het gaat op advies op gebied van SEO.

   Vraag uw unieke gratis SEO audit aan t.w.v. €295,00

   100+ ondernemers hebben hun audit al aangevraagd

   CASES

   Een greep uit onze projecten

   waar we trots op zijn

   Medisch en Supplementen

   Content SEO & Technische SEO

   +431% organisch verkeer

   10 maand

   Tuinartikelen

   Technische SEO & Linkbuilding

   +657 top 3 posities (+69%)

   3 maand

   Nieuwsplatform

   Content SEO, Techniek en Linkbuilding

   +61.118 maandelijkse bezoekers

   6 maand

   Snel terugverdiend

   Volledig transparant

   Maandelijks opzegbaar

   Meetbaar resultaat

    Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-
    97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

    Website *

    Reactie binnen 1 werkdag
    Concreet stappenplan voor hoger online rendement
    Fysiek of via video-call gepresenteerd
    F.A.Q.

    Deze vragen worden

    ons vaak gesteld

    Wat krijg ik uit de gratis SEO audit / analyse?

    Uit de gratis SEO audit / analyse komt een gedetailleerd stappenplan hoe de website er nu voor staat en hoe we tot de gewenste resultaten komen. Er wordt hierbij gekeken naar de huidige staat van de website (op gebied van content, techniek en linkbuilding), hoe de concurrenten ervoor staan en wat er gedaan dient te worden om de gewenste resultaten te bereiken. 

    Werken jullie ook op locatie?
    Als SEO specialisten in Enschede werken wij in principe op onze eigen locatie te Enschede. Echter, kunnen we in goed overleg besluiten om (als freelance SEO specialist) op uw locatie te komen werken.
    Met welke budgetten werken jullie?
    Wij werken gemiddeld met budgetten tussen de 500,- en 1.000,- per maand.
    Is de samenwerking met SEO For You maandelijks opzegbaar?
    Ja! Wij geloven niet in langetermijncontracten, en zullen ons elke maand opnieuw bewijzen.
    In welke markten zijn jullie gespecialiseerd?
    Wij zijn gespecialiseerd in zowel E-commerce als lead generatie.
    Hoe vaak ontvang ik updates over de SEO-campagne en de resultaten?
    Zo vaak je zelf wilt! Standaard sturen wij een maandelijkse rapportage met de resultaten en doelstellingen.
    Wanneer zijn de eerste resultaten zichtbaar?
    Dit verschilt per branche en per bedrijf. Meestal zien we de grote resultaten tussen de 3 en 6 maanden. De eerste stijgingen kunnen al na de eerste paar maanden zichtbaar zijn.
    Wanneer kunnen jullie beginnen?
    Nadat de aanvraag is goedgekeurd kunnen we vrijwel direct gezamenlijk doelstellingen bepalen en starten met de campagne.
    Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?
    Dit verschilt uiteraard per branche, product/dienst en bedrijf. Sommige klanten hebben na de eerste maand al hun investering terugverdiend. Bij anderen kan het enkele maanden duren.

    Onze eerste focus bij nieuwe campagnes is het Low-Hanging-Fruit optimaliseren. Dit zijn relatief kleine optimalisaties die vrijwel direct mooie resultaten genereren. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de investering hebt terugverdiend.