SEO consultancy

SEO Consultancy draagt bij aan uw online succes.

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-
  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag
  Concreet stappenplan voor hoger online rendement
  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  SEO is blijvend

  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement

  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar

  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  SEO consultancy: wat is het en waarom heeft u het nodig?

  SEO consultancy is voor verreweg de meeste bedrijven onmisbaar wanneer zij het maximale uit zoekmachine optimalisatie activiteiten willen halen, en hoger in Google willen komen. Ieder bedrijf weet wel dat aandacht voor SEO een absolute must is in deze tijd. Het is heel belangrijk om goed gevonden te worden in Google. U kunt een prachtige website hebben, maar deze levert u niets op als deze niet gevonden wordt door uw doelgroep. U wilt uw bedrijf laten groeien, verder ontwikkelen en steeds de omzet boosten. Dan kunt u niet zonder SEO. Maar hoe pakt u het zo effectief mogelijk aan? Dit is het punt waarop u uitkomt bij SEO consulting.

  Wat is SEO consultancy eigenlijk?

  Een SEO consultant is een absolute SEO-expert die u van een professioneel advies voorziet. SEO For You heeft zich gespecialiseerd in SEO consultancy en staat als ervaren expert voor u klaar om u te adviseren over zoekmachineoptimalisatie. SEO consultancy is dus advisering, volledig gericht op SEO en alles wat daarbij komt kijken. Als ervaren SEO consultant voorzien wij onze klanten van advies over hoe u meer winst kunt krijgen door uw website, over hoe u meer verkeer naar uw website trekt en hoe u een hogere positie in Google verkrijgt. 

  Waarom heeft u SEO consultancy nodig?

  SEO werkt voor ieder bedrijf, groot en klein, startend en zeer ervaren. Helaas zit er wel een ‘maar’ aan. Het is namelijk zo dat SEO niet werkt wanneer het verkeerd aangepakt wordt. De wereld van Search Engine Optimization is zeer veelzijdig en erg complex. Het is (bijna) onmogelijk om er echt alles van te weten. Een professionele SEO consultant kan u precies vertellen wat u wel en niet moet doen als het om zoekmachine optimalisatie gaat. Door middel van SEO consultancy leert u welke seo strategie u moet volgen om het beste resultaat te bereiken. Het is namelijk zo dat niet elke SEO strategie voor elk bedrijf relevant en effectief is. Een SEO consultant kan u helpen met alles rondom on-site SEO en off-site SEO. 

  SEO consultancy voor on-site SEO

  On-site SEO is eigenlijk alles wat op uw website zelf gebeurt als het om zoekmachine optimalisatie gaat. U kiest voor SEO consultancy om het website gerelateerde deel van SEO dus perfect in orde te krijgen. Hier komt nog aardig wat bij kijken. Er zijn eindeloos veel factoren in de wereld van on-site SEO. Wij geven u inzicht in 7 van deze factoren, waarbij een SEO consultant u kan helpen. 

  1. Het optimaliseren van Title-tags

  Title-tags zijn heel belangrijk, maar het is ook erg lastig om een Title-tag precies goed te krijgen. Deze moet namelijk perfect geoptimaliseerd zijn voor het juiste effect. Een SEO consultant optimaliseert en / of realiseert de Title-tags. 

  2. Het optimaliseren van Description-tags

  Naast de Title-tags zijn er on-site ook Description-tags te vinden en hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als voor de Title-tags. Het is zeer belangrijk om deze tags op de juiste manier vorm te geven, maar het is ook extreem lastig. SEO consultancy focust zich daarom ook op het realiseren van de perfecte Description-tags. 

  3. Al die andere metatags…

  Helaas, het houdt niet op bij de Title-tags en Description-tags. Er zijn nog erg veel andere metatags. Hierbij is het zo dat niet elke metatag belangrijk is voor uw bedrijf. Een ervaren SEO consultant kan u adviseren over de juiste aanpak van de overige metatags tijdens de SEO consultancy

  4. Relevante inhoud met de juiste zoekwoorden

  Uw website moet worden voorzien van de juiste SEO content. Het is belangrijk dat ieder stukje content waarde biedt aan de online bezoeker. Om de content goed vindbaar te maken is het dan weer belangrijk om er de juiste zoekwoorden in te verwerken. Dit doet u op subtiele wijze, zodat het wel effectief is, maar niet storend voor de online bezoeker. Over-optimalisatie kan uw website juist schaden! SEO consultancy omvat ook advisering met betrekking tot uw content, de zoekwoorden en de juiste verwerking van deze zoekwoorden. 

  5. Inrichting van de headers

  De H1, de H2 en de H3.. U kent ze vast wel. We hebben het over de headers, ofwel de koppen en subkoppen die op uw website te vinden zijn. Het is belangrijk dat hierin de juiste zoekwoorden worden toegepast. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste HTML-tags worden gebruikt. SEO consultancy helpt u op weg om de beste resultaten uit uw headers te halen. 

  6. De websitestructuur 

  De structuur van uw website is mede bepalend voor de resultaten. Het spreekt voor zich dat de website SEO-vriendelijk moet zijn, maar wat nog meer? De website mag geen duplicate content bevatten, moet makkelijk doorzoekbaar zijn door zoekmachines en de pagina’s moeten gestructureerde gegevens gebruiken om vermeldingen te ondersteunen. Zomaar wat voorbeelden. Een ervaren SEO consultant kan u alles vertellen over de juiste websitestructuur.

  7. De snelheid van de website

  De snelheid van een website is ook heel belangrijk als het om zoekmachine optimalisatie gaat. Google zal snelle websites altijd boven trage websites plaatsen in de zoekresultaten. Het is dus belangrijk dat uw webpagina’s snel laden. Is uw website traag of trager dan acceptabel is? Een ervaren SEO consultancy service adviseert u over het verkorten van de laadtijden. 

  SEO consultancy voor off-site SEO

  SEO consulting is niet alleen gericht op on-site SEO, maar ook op off-site SEO. Een ervaren SEO consultancy bureau zal u dan ook adviseren over de beste off-site SEO activiteiten. Zo kan de consultant u adviseren over onder meer:

  • Linkbuilding
  • Social media
  • Video’s
  • Contentmarketing

   De voordelen van het inhuren van een SEO consultant

   Het inhuren van een SEO consultant levert u meerdere belangrijke voordelen op. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk wel dat u een professional in huis haalt die intieme kennis heeft van SEO én die zich verdiept in uw vakgebied. Zo worden de meest effectieve combinaties gemaakt. U heeft de zekerheid dat een SEO consultant zich inzet om uw online winst te vergroten, op meerdere niveaus, en u kunt erop vertrouwen dat alles omtrent SEO op de juiste wijze wordt aangepakt. U hoeft zelf niet meer te gaan puzzelen in de complexe wereld van SEO, waardoor u meer tijd overhoudt om u te focussen op uw core business. 

   SEO consulting: onze doelstellingen voor u

   Wanneer u bij ons komt voor SEO consulting, dan gaan wij voor u aan de slag om meerdere doelen te bereiken. We werken hierbij naar de volgende doelstellingen toe:

   • ROI optimalisatie (uw investering zo snel mogelijk terugverdienen)
   • Verbeteren van uw rankings
   • Verhogen van traffic
   • Verhogen van het aantal leads / sales
   • Marktdominantie 

   Wij gaan voor snelle resultaten én voor langdurige resultaten. Dit betekent dat wij succes voor u behalen door middel van ‘low hanging fruit’, ofwel de zoekwoorden die maar een klein duwtje nodig hebben om in de top 3, 5 of 10 van de Google resultaten te komen. Daarnaast bouwen wij voor een langdurig resultaat autoriteit voor u op die door uw concurrent (bijna) niet in te halen is.

   Heeft u een ervaren SEO consultant nodig?

   Zoekt u dé SEO consultant die u echt verder helpt? Dan bent u bij SEO For You aan het juiste adres. Wij bieden u SEO consultancy van de hoogste plank. Start vandaag met het aanvragen van een SEO audit. Deze voeren wij kosteloos voor u uit. Wilt u eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

   CASES

   Een greep uit onze projecten

   waar we trots op zijn

   Medisch en Supplementen

   Content SEO & Technische SEO

   +431% organisch verkeer

   10 maand

   Tuinartikelen

   Technische SEO & Linkbuilding

   +657 top 3 posities (+69%)

   3 maand

   Nieuwsplatform

   Content SEO, Techniek en Linkbuilding

   +61.118 maandelijkse bezoekers

   6 maand

   Snel terugverdiend

   Volledig transparant

   Maandelijks opzegbaar

   Meetbaar resultaat

   F.A.Q.

   Deze vragen worden

   ons vaak gesteld

   Wat is SEO consultancy?

   Bij SEO consultancy krijgt u advies van een ervaren SEO consultant hoe uw website beter naar voren kan komen in zoekmachines als Google. Vervolgens kunt u de optimalisaties zelf toepassen, of u kunt dit uitbesteden bij het SEO consultancy bedrijf.

   Wat doet een SEO consultant?

   Een SEO consultant geeft in eerste instantie advies op basis van zijn of haar ervaring over SEO. Het advies houdt meestal in hou u zelf uw website beter naar voren kan laten komen in zoekmachines als Google. Daarnaast kan de SEO consultant de optimalisatie ook voor u uitvoeren.

   Werken jullie ook op locatie?
   Als SEO specialisten in Enschede werken wij in principe op onze eigen locatie te Enschede. Echter, kunnen we in goed overleg besluiten om (als freelance SEO specialist) op uw locatie te komen werken.
   Is de samenwerking met SEO For You maandelijks opzegbaar?
   Ja! Wij geloven niet in langetermijncontracten, en zullen ons elke maand opnieuw bewijzen.
   Met welke budgetten werken jullie?
   Wij werken gemiddeld met budgetten tussen de 500,- en 1.000,- per maand.
   In welke markten zijn jullie gespecialiseerd?
   Wij zijn gespecialiseerd in zowel E-commerce als lead generatie.
   Hoe vaak ontvang ik updates over de SEO-campagne en de resultaten?
   Zo vaak je zelf wilt! Standaard sturen wij een maandelijkse rapportage met de resultaten en doelstellingen.
   Wanneer zijn de eerste resultaten zichtbaar?
   Dit verschilt per branche en per bedrijf. Meestal zien we de grote resultaten tussen de 3 en 6 maanden. De eerste stijgingen kunnen al na de eerste paar maanden zichtbaar zijn.
   Wanneer kunnen jullie beginnen?
   Nadat de aanvraag is goedgekeurd kunnen we vrijwel direct gezamenlijk doelstellingen bepalen en starten met de campagne.
   Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?
   Dit verschilt uiteraard per branche, product/dienst en bedrijf. Sommige klanten hebben na de eerste maand al hun investering terugverdiend. Bij anderen kan het enkele maanden duren.

   Onze eerste focus bij nieuwe campagnes is het Low-Hanging-Fruit optimaliseren. Dit zijn relatief kleine optimalisaties die vrijwel direct mooie resultaten genereren. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de investering hebt terugverdiend.