N

Binnen 3 maanden resultaat

N

Maandelijks opzegbaar

N

Specialisten met 9+ jaar ervaring

De voordelen van een linkbuilding bureau

door | 20 november 2021

Een linkbuilding bureau ondersteunt jou bij het behalen van jouw online doelen. Het verhogen van de waarde van jouw website staat centraal. Linkbuilding is hier een van de beste middelen voor. Dankzij onze ijzersterke strategie weten wij zeker dat jouw website binnen de kortste keren prachtig gaan ranken.

Wat is linkbuilding?

De teksten die jij op jouw website hebt staan, zijn belangrijk. Dat weet jij en dat weten jouw vaste klanten. De mensen die dit nog niet weten, zijn de mensen die jou nog niet gevonden hebben. Hoe vinden potentiële klanten jou? Door op Google te zoeken naar specifieke zoekwoorden.

Tot dusver is dit een bekend verhaal. Door gebruik te maken van specifieke zoekwoorden gaat Google ook herkennen waar jouw website over gaat. Een copywriter ondersteunt jou daarbij. Vanuit een SEO-audit kan naar voren komen dat jij jouw content specifiek mag gaan richten op bepaalde zoekwoorden om hoger in Google te komen.

Dit proces kan jarenlang duren. Het vraagt om dagelijkse contentcreatie en een grote inzet van mankrachten. Het zou veel handiger zijn als je Google met groot gemak kon laten zien dat jouw website waardevol is. Dit doe je door te linkbuilden.

Een linkbuilding bureau ondersteunt jou bij het opbouwen van een digitaal netwerk. SEO For You gaat op zoek naar stevige online partners die jouw link zouden kunnen dragen. Zo wordt het voor Google steeds duidelijker hoe belangrijk jouw website en de content daarop is.

Deze krachtige links die naar jouw website verwijzen, heten backlinks. Een linkbuilding bureau zet zich in om jouw website van stevige backlinks te voorzien. Er zijn verschillende manieren om te backlinken. Al deze verschillende linkbuilding strategieën hebben hun eigen manier om er voor te zorgen dat de hoeveelheid backlinks naar jouw website groeit.

Wij maken gebruik van onze eigen backlink strategie die voortvloeit uit onze SEO strategie.

 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

SEO is blijvend
In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

Giga potentieel rendement
Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

Alles is meetbaar
SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

✅ Snel terugverdiend
✅ Volledig transparant
✅ Volledig transparant
✅ Meetbaar resultaat

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Ieder linkbuilding bureau heeft zijn of haar eigen manier van het verzamelen van backlinks. Backlinks zijn zo’n essentieel onderdeel van een SEO strategie dat ook iedere linkbuilding bureau gebruik maakt van sterke backlinks voor de eigen SEO.

Linkbuilding versterkt de waarde van jouw website en toont aan Google aan hoe belangrijk die content die jij online zet is. Je zou in principe zelf met linkbuilding aan de slag kunnen gaan. Ieder bedrijf kan meteen aan de slag met linkbuilding.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat het vinden van relevante links die ook nog eens kwalitatieve links zijn, een hele taak op zich is. Het is daarom altijd verstandig om in zee te gaan met een linkbuilding specialist.

De mensen die in ons linkbuilding bureau werken hebben ruimschootse ervaring. Zij weten wie de juiste contacten zijn en leggen makkelijk links tussen bedrijven en de juiste plek om hun backlinks te creëren. Ook weten zij precies wat de juiste ontwikkelingen zijn in het vakgebied.

De backlinks die jouw website dankzij de inspanningen van onze linkbuilders erbij krijgt zijn van grote waarde. De verhogen in autoriteit van jouw website kan jouw bedrijf alleen maar ten goede komen. Wanneer je met een linkbuilding bureau in zee moet gaan?

Het liefst per direct! Zodra jouw website gelanceerd is kan een linkbuilding strategie jou ondersteunen bij het behalen van de resultaten die jij wilt hebben.

Ook websites die al langer online staan kunnen gebruik maken van onze linkbuilding strategie om zo meer bezoekers te krijgen. Wacht dus niet langer met het laten maken van jouw linkbuilding strategie en neem vandaag nog contact op met onze SEO specialisten!

 

 

Hoe besteed je linkbuilding uit?

Het uitbesteden aan een linkbuilding bureau klinkt als een logische stap. Het zijn immers de gespecialiseerde linkbuilders die precies weten hoe zij jou het beste kunnen ondersteunen. Ook hebben zij het beste netwerk en de fijnste contacten.

Zo voorzien zij jou van niet alleen kwalitatieve links meer ook zeer relevante links. In een ideale situatie heeft de linkbuilder die jou gaat ondersteunen contacten binnen de sector waar jouw bedrijf zich ook in bevindt. De waarde van de backlinks die gecreëerd worden dankzij dit netwerk zijn dus van ontzettend hoge kwaliteit. Dit waardeert Google uiteraard enorm.

Google heeft veel verschillende regels rondom vindbaarheid. Een echte specialist zal daarom altijd gebruik maken van linkbuilding strategieën die rekening houden met richtlijnen van Google. Dit heet white-hat linkbuilding. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het maakt daarom ook altijd onderdeel uit van onze SEO strategie.

Als linkbuilding bureau is het niet alleen belangrijk om ons daar op het focussen. Het is ook belangrijk om de klant te voorzien van een sterke SEO strategie waarbij er rekening gehouden wordt met de specifieke doelgroep.

Om de beste resultaten te kunnen behalen, is het van groot belang dat een degene waar jij jouw linkbuilding aan uitbesteedt weet van wanten en de focus op de juiste plek legt. Een online marketeer die bezig is met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie kan niet ook nog bezig zijn met social media management het Google advertenties.

De focus zal hierdoor verschuiven en de linkbuilding rondom jouw website zal wankel gaan lopen. Ga je met SEO For You samen werken aan jouw linkbuilding strategie? Dan weet je zeker dat het laten groeien van jouw website in goede handen is. Wij besteden als linkbuilding bureau al onze aandacht aan het bouwen van linknetwerken.

 

 

Hoe past linkbuilding binnen jouw marketingstrategie?

Een marketingstrategie, en dan vooral een online marketing strategie, kent veel verschillende aspecten. De uitspraak “er zijn vele wegen die naar Rome leiden” is in dit geval zeker waardevol. Het maken van zo’n plan is geen gemakkelijke taak maar als jouw marketingplan eindelijk af is dan weet je voor honderd procent waar jij voor gaat en staat.

Het is een onmisbaar onderdeel van iedere onderneming. Het schrijven van een marketingstrategie kent verschillende stappen. Het maken van een bedrijfsanalyse, het bepalen van de doelgroep, het doen van branche- en marktonderzoek, het opstellen van een concurrentieanalyse en het maken van een SWOT analyse leiden allemaal tot jouw ideale marketingstrategie.

Vervolgens is het van groot belang dat bepaald wordt hoe deze marketingstrategie in werking wordt gezet. SEO en linkbuilding mag hier zeker niet bij ontbreken. Of jouw bedrijf nou voornamelijk online werkzaamheden verricht of offline werkzaamheden verricht.

Het hebben van een stevige website die daadwerkelijke waarde toevoegt is voor ieder bedrijf van groot belang. Social media en Google beïnvloedt hoe jouw website gezien wordt en linkbuilding is de ideale manier om jouw positie te laten stijgen.

Zoekmachine optimalisatie mag niet ontbreken in jouw marketingstrategie. Linkbuilding hoort hier vanzelfsprekend ook bij. Het is funest voor jouw bedrijf als je het online gebeuren niet als kracht gaat inzetten. Het is daarom vanzelfsprekend dat ook jij linkbuilding als onderdeel van jouw marketingstrategie gaat zien.

 

 

Hoe kies je de juiste linkbuilding bureau?

Het is uiteraard belangrijk om de juiste partner uit te zoeken ter ondersteuning van jouw activiteiten. Het linkbuilding bureau waar jij moet samen werkt kan het succes van jouw Google activiteiten maken of breken. Waar kun je op letten?

 • Er zijn linkbuilding bureaus die ontzettend veel links voor een ontzettend lage prijs aanbieden. Dit soort linkbuilding bureaus zijn de kosten die je er wel aan kwijt bent niet waard. De links die zij aanbieden worden meestal automatisch aangemeld bij sites die links verzamelen. De sites zelf zijn al niet goed voor uw reputatie, maar de onderwerpen hebben meestal niets gemeen met die van u waardoor uw site in waarde zal dalen.

 

 • Welke werkzaamheden de partner nog meer uitvoert. Claimt het een all-round online marketing bureau te zijn? Dan is de kans klein dat zij de juiste hoeveelheid aandacht aan het linkbuilden van jouw website gaan besteden. Een website met gespecialiseerde linkbuilders in veel waardevoller.

 

 • Welke partners hebben zij in hun portfolio staan? Werken ze alleen samen met partners die links verzamelen? Dan zullen de links van een lage waarde zijn. Werken ze samen met partners die websites van waarde beheren? Alleen dan weet je zeker dat ook jouw website waardevolle backlinks zal krijgen.

Bij SEO For You hoef jij je hier gelukkig helemaal niet druk om te maken. Onze linkbuilding specialisten weten wat ze doen en besteden enkel en alleen aandacht aan betrouwbare partners. Wij weten hoe belangrijk het is om niet aan black-hat SEO praktijken te doen en doen dit daarom dus ook niet.

 

 

SEO bureau of linkbuilding bureau?

De termen SEO en linkbuilding worden vaak nog door elkaar gehaald. Hoewel beide wel veel met elkaar te maken hebben, zijn ze niet precies hetzelfde. SEO, oftewel Search Engine Optimisation, draait namelijk om veel verschillende onderdelen van jouw website. Linkbuilding is een van deze onderdelen. Wat valt er allemaal onder SEO?

 • Gebruik maken van SEO
 • Correct inzetten van zoekwoorden
 • Juiste benamingen geven aan afbeeldingen
 • Het maken en gebruiken van een content strategie
 • Hoe de website technisch in elkaar steekt
 • Verbeteren van de conversieratio
 • Content maken
 • Linkbuilding

Een SEO strategie bestaat dus uit allerlei verschillende onderdelen. Het is aan ons als linkbuilding bureau om binnen deze aanpak ruimte te scheppen voor een goede linkbuilding strategie.

 

 

Zelf aan linkbuilding werken

Wij zijn van mening dat je linkbuilding het beste kunt overlaten aan ons. Zelf aan de slag gaan met linkbuilding kan als resultaat hebben dat Google jouw inspanning niet waardeert of zelfs negatief waardeert. Wij weten precies hoe jij op een natuurlijk manier de linkbuilding van jouw website uit moet voeren. Wij houden rekening met een heel scala aan zaken zoals:

 • De kwaliteit van de links die naar jou verwijzen
 • De soorten websites waar die links vandaan komen
 • Het moment waarop links worden gelegd
 • De juiste spreiding in waar de links naartoe verwijzen
 • Hoeveel deeplinks gebruikt worden

En zo verder. Het is mogelijk om zelf hiermee aan de slag te gaan. Links uitruilen met andere mensen in hetzelfde werkveld is een mogelijkheid om dit te doen. Maar vaak gaat hier heel veel tijd in zitten en haal je er weinig waarde uit. Het is daarnaast een constant proces van links verzamelen, links controleren en links verwijderen.

Je blijft er constant mee bezig. Het vraagt dus veel tijd, veel geduld en veel stress. Voornamelijk het stukje tijd is van groot belang. De investering die jij maakt door in zee te gaan met een goede linkbuilding bureau heb jij namelijk zo weer terugverdiend. Nergens voor nodig dus om zelf aan de slag te gaan!

 

Overige diensten naast linkbuilding bureau

Bij SEO For You ondersteunen wij jou graag met het behalen van de hoogst mogelijke posities binnen Google. Het is daarom altijd mogelijk om een gratis SEO audit aan te vragen. Vanuit deze audit bekijken wij welke mogelijkheden wij zien voor jouw website. De pijnpunten van jouw website worden blootgelegd.

Ontdekken waar er precies aan gewerkt kan worden is belangrijk. Vanuit daar kunnen wij verder werken aan het optimaliseren van jouw website en content. Vervolgens voeren wij een gedegen zoekwoordenonderzoek uit. De resultaten van dit onderzoek helpen ons om helder te krijgen op welke zoekwoorden jouw website momenteel al scoort en op welke zoekwoorden jij in de toekomst zult kunnen gaan scoren.

Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van de content voor op jouw website. Deze content wordt geschreven door onze copywriters. Wij kijken altijd naar wat jouw concurrenten online hebben staan en hoe wij hiermee kunnen concurreren. Het optimaliseren van de sitemap, laadtijd, webdesign en web navigatie staat ook op het menu bij een volledige SEO-strategie. Het inschakelen van een gedegen linkbuilding en SEO-specialist is voor ieder bedrijf een waardevolle investering.

 

Zoek jij naar de linkbuilder voor jouw website?

Dan ben jij bij SEO For You aan het juiste adres. Dankzij de portfolio aan klanten die dagelijks groeit, weten wij zeker dat wij de beste partij zijn om mee samen te werken. Het adviseren over hoe jij jouw website kunt optimaliseren voor de zoekmachines, vinden wij telkens weer een eer.

Neem daarom nu meteen de tijd om een geheel persoonlijke SEO-audit aan te vragen. Deze audit, die wij volledig gratis uitvoeren, geeft jou meer inzicht in hoe jij er op het moment online voor staat. Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisteren oor als het gaat op advies op gebied van SEO en linkbuilding.

Wat is een SEO audit?

De gratis SEO audit is een rapport met bevindingen opgesteld door een van onze SEO specialisten. In dit rapport met 100+ punten analyseren we jouw website t.o.v. de (online) concurrentie. Deze punten zijn onderverdeeld in de drie pilaren van SEO:

1. Content – met name teksten op de website
2. Techniek – website snelheid, kapotte pagina’s, etc..
3. Linkbuilding – het aantal relevante websites die naar jouw website linken

De SEO audit biedt direct uitvoerbare optimalisaties die jouw SEO-posities, websitebezoekers en omzet doen verbeteren.

Wat krijg je precies?

Wij analyseren jouw website en die van je online concurrenten, zoals in het bovenstaande punt beschreven. Vervolgens gieten we deze bevindingen in een rapport die we in 30 min d.m.v. een video call aan jou presenteren. Na afloop van deze call sturen we je het rapport op zodat je deze in alle rust nogmaals kan doornemen.

 

Waarom is de SEO audit gratis?

D.m.v. de SEO audit wordt direct duidelijk of SEO van toegevoegde waarde is voor een website of dat er beter voor een andere marketingstrategie kan worden gekozen. Door de SEO audit gratis aan te bieden willen we dus voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Uit de SEO audit kunnen verschillende punten boven water komen die opgepakt moeten worden om de SEO van je website te verbeteren. Deze punten kun je vervolgens zelf oppakken of ons laten uitvoeren.

Plan direct een afspraak in!
De audit wordt live via een video call aan je gepresenteerd.