N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

SEO diensten voor een betere online vindbaarheid

door | 20 november 2021

Je hebt verschillende SEO diensten die je kunt inzetten om je doelstellingen te behalen. Om erachter te komen welke dienst jouw bedrijf nodig heeft kunt u contact opnemen met ons!

SEO diensten van SEO For You

SEO, alle marketingsbureaus in Nederland lijken het er over te hebben. En daar zijn wij heel blij mee! De afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om online vindbaar te zijn als bedrijf. Of je nou een tuinman bent, een school, supermarkt of hondentrimsalon.

Het afnemen van SEO diensten is daarom ook de normaalste zaak van de wereld geworden voor ondernemers. Voor de allergrootste bedrijven geldt dat ze vaak een online marketingteam aannemen.

Voor ondernemers die geen groot team hebben waar ze mee samenwerken, is dit volledig ondenkbaar. Voor hen is het juist logisch om te investeren in een goede samenwerking met iemand die SEO diensten kan leveren.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

SEO is blijvend
In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

Giga potentieel rendement
Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

Alles is meetbaar
SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

✅ Snel terugverdiend
✅ Volledig transparant
✅ Volledig transparant
✅ Meetbaar resultaat

Hoe komen SEO diensten tot stand?

Wat je met SEO wel en niet kan, wordt iedere dag een beetje duidelijker. In principe was een bedrijf dat helpt om een ander bedrijf hoog in de zoekresultaten te krijgen, tot een paar jaar geleden niet nodig. Het is dus écht een modern beroep.

Welke SEO diensten een SEO professional aanbiedt, is volledig afhankelijk van de wensen en ervaringen van de aanbieder. Zo zijn er mensen die binnen de SEO werken die een all-round marketingbedrijf runnen waarbij SEO slechts een onderdeel is.

Er zijn ook bedrijven die 100% inzetten op SEO. Het is dus afhankelijk van de onderneming welke diensten er afgenomen kunnen worden. Wel kun je er vanuit gaan dat als een bedrijf het over SEO heeft, er gesproken wordt over het verhogen van de positie binnen Google.

Of een bedrijf nou on-page of off-page SEO aanbiedt, het zijn allemaal waardevolle onderdelen. Het liefst ga je aan de slag met een bedrijf dat alle SEO-diensten in-house aanbiedt. Hierdoor weet je zeker dat dit bedrijf de volledige controle heeft en precies weet wat er op welk moment gaande is.

 

 

Welke SEO diensten zijn er?

Alle SEO diensten kunnen in een van drie categorieën geplaatst worden.

 1. On-page SEO
 2. Off-page SEO
 3. Technische SEO

Een SEO strategie is altijd van groot belang. In zo’n strategie of plan wordt er volledig uitgedacht welke stappen er genomen kunnen worden om de SEO van jouw bedrijf te verbeteren. Welke stappen er ondernemen kunnen worden? Bekijk deze waslijst maar eens!

 • Het inhuren van een SEO specialist
 • Het laten maken van een SEO strategie
 • Het laten schrijven van content voor jouw website
 • Het verwerven van kwalitatieve backlinks
 • Het technisch optimaliseren van jouw website
 • Het onderzoeken van potentiële zoekwoorden
 • Het auditen van jouw hele website
 • Het consulteren op gebied van SEO

Als je met een SEO specialist in zee gaat. Dan is het belangrijk dat je snel duidelijk krijgt wel SEO diensten er geleverd gaan worden. Alleen dan weet je zeker dat jouw onderneming op SEO gebied alles krijgt wat het nodig heeft.

 

 

Welke websites kunnen wij helpen met onze SEO diensten?

Iedere website heeft iets aan onze tips en tricks. Want, iedere website wil zo hoog mogelijk in Google komen. Maar, om er nou achter te komen wat jouw website precies nodig heeft, is het belangrijk om goed in gesprek te gaan over de wensen en behoeften van jouw bedrijf. We stellen vragen zoals:

 • Hoe ziet jouw website eruit?
 • Maak je gebruik van de juiste zoekwoorden?
 • Wat is de technische score van jouw website?
 • Hoe snel is jouw website?
 • Is jouw website helemaal up-to-date?
 • Heb je een contentplanning?
 • Houd jij je ook aan jouw contentplanning?
 • Waarmee vul jij jouw contentplanning?
 • Hoe ziet de content die jij online plaatst er uit?
 • Wordt jouw content gelezen?
 • Wordt het opgepikt door zoekmachines?
 • Wat is de bounce-rate van jouw website?
 • Welke headers gebruik je?
 • Hoe richt jij deze headers in?
 • Zijn jouw Title-tags geoptimaliseerd?

Om de antwoorden op al deze vragen en meer te kunnen beantwoorden, onderzoeken wij hoe jouw websites en content precies in elkaar steken. Vervolgens kunnen wij bekijken welke van onze SEO diensten jou het beste zullen helpen.

 

 

Zelf proberen? Of SEO diensten afnemen?

Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of het afnemen van SEO diensten voldoende waarde voor jouw onderneming draagt. Het is inderdaad waar je dat je zelf aan de slag kunt gaan met SEO. Wel is het belangrijk om te onthouden dat iedereen zijn eigen vakgebied heeft.

Onze SEO specialisten weten ontzettend veel van SEO af en kunnen jou en jouw bedrijf de ondersteuning bieden die jij nodig hebt. Wil jij toch zelf eens aan de slag gaan met SEO? Beslis dan eerst of je on-page SEO of of-page SEO wilt proberen.

Heb jij bijvoorbeeld veel contacten binnen de wereld waarin jij werkt? Dan zou het waardevol kunnen zijn om een linkbuilding pod te starten. Linken naar elkaars content kan een waardevolle eerste stap zijn. Denk jij dat On-page SEO voor jouw bedrijf waardevoller kan zijn? Dan is het verstandig om eens te bekijken welke content jij online hebt staan.

Gebruik Google Analytics om te bekijken wat jouw website allemaal al in huis heeft. Zijn er al pagina’s die zeer goed scoren? Bekijk waarom ze dat doen en optimaliseer aan de hand hiervan ook andere pagina’s op jouw website.

Zo werk je beetje bij beetje aan de SEO voor jouw website. Wil je er zeker van zijn dat het in een keer goed gaat en dat je niet urenlang bezig bent met iets waar je niet zeker van weet wat je aan het doen bent? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Waar neem jij SEO diensten af?

Heb je online zitten zoeken naar een bureau of freelancer waar jij jouw SEO diensten kunt afnemen? Dan heb je vast gezien dat er verschillende mensen zijn die SEO diensten aanbieden.

Dat is heel logisch. Er zijn steeds meer bedrijven die gebruik willen maken van SEO diensten om hun online vindbaarheid te vergroten. Start daarom vandaag met het aanvragen van een geheel persoonlijke SEO audit via Seo For You.

Zo kunnen wij bekijken hoe wij jou kunnen helpen en kun jij ontdekken of onze stijl en werkwijze bij jouw bedrijf passen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden altijd een luisteren oor als het gaat op advies op gebied van SEO.

Wat is een SEO audit?

De gratis SEO audit is een rapport met bevindingen opgesteld door een van onze SEO specialisten. In dit rapport met 100+ punten analyseren we jouw website t.o.v. de (online) concurrentie. Deze punten zijn onderverdeeld in de drie pilaren van SEO:

1. Content – met name teksten op de website
2. Techniek – website snelheid, kapotte pagina’s, etc..
3. Linkbuilding – het aantal relevante websites die naar jouw website linken

De SEO audit biedt direct uitvoerbare optimalisaties die jouw SEO-posities, websitebezoekers en omzet doen verbeteren.

Wat krijg je precies?

Wij analyseren jouw website en die van je online concurrenten, zoals in het bovenstaande punt beschreven. Vervolgens gieten we deze bevindingen in een rapport die we in 30 min d.m.v. een video call aan jou presenteren. Na afloop van deze call sturen we je het rapport op zodat je deze in alle rust nogmaals kan doornemen.

 

Waarom is de SEO audit gratis?

D.m.v. de SEO audit wordt direct duidelijk of SEO van toegevoegde waarde is voor een website of dat er beter voor een andere marketingstrategie kan worden gekozen. Door de SEO audit gratis aan te bieden willen we dus voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Uit de SEO audit kunnen verschillende punten boven water komen die opgepakt moeten worden om de SEO van je website te verbeteren. Deze punten kun je vervolgens zelf oppakken of ons laten uitvoeren.

Plan direct een afspraak in!
De audit wordt live via een video call aan je gepresenteerd.