N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

Wat is direct marketing?

Direct marketing is een vorm van marketing waarbij rechtstreeks met potentiële klanten wordt gecommuniceerd, meestal via post, e-mail of telefoon.

Direct marketing kan een effectieve manier zijn om nieuwe en bestaande klanten te bereiken, en het kan worden gebruikt om producten of diensten te verkopen. Direct marketing wordt vaak gebruikt in combinatie met andere marketingstrategieën, zoals reclame en public relations.

Gratis SEO analyse t.w.v. €297,-

Jouw grootste groeikans onthult in 30 min tijd, zonder open deuren.

Belofte: we gaan je verrassen met dingen die je nog in geen 1 SEO scan hebt gezien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  SEO For You heeft geweldig geholpen. Vanaf het eerste contact werd er een realistisch beeld geschept over de te behalen targets. Tussentijds was er regelmatig prettig contact waarbij de voortgang besproken werd.

  Marc Boland

  Vormen van direct marketing omvatten:

  • Direct mail
  • E-mail marketing
  • Telemarketing
  • Direct response reclame
  • Catalogussen en folders
  • Coupons en speciale aanbiedingen

  Met direct marketing kunnen bedrijven zich richten op specifieke klanten met berichten op maat. Deze vorm van marketing kan zeer kosteneffectief zijn, vooral als bedrijven gegevens van eerdere klanten gebruiken om gerichte lijsten op te stellen.

  Hierdoor kunnen bedrijven zich via Direct marketing richten op specifieke groepen mensen, en kunnen ze de resultaten van hun campagnes volgen. Toch is Direct marketing niet voor iedereen weggelegd, en kan het door sommige mensen als hinderlijk worden ervaren. Daarom moeten Direct marketingcampagnes zorgvuldig worden gepland en op het juiste publiek worden afgestemd om succesvol te zijn.

  Welke direct marketingcampagnes zijn er?

  Direct marketing campagnes kunnen verschillende vormen aannemen, maar hebben allemaal hetzelfde doel: potentiële klanten bereiken met een gepersonaliseerde boodschap en hen aanzetten tot actie.

  Enkele veel voorkomende vormen van direct marketing campagnes zijn:

  Direct mail: Direct mail is een van de meest populaire vormen van direct marketing. Het gaat om het versturen van fysieke brieven of briefkaarten naar potentiële klanten. Direct mail kan worden gebruikt om speciale verkoopacties of kortingen te promoten, nieuwe producten of diensten aan te kondigen, of gewoon om klanten te bedanken voor hun zaak.

  E-mail marketing: E-mail marketing is een type van direct marketing dat het verzenden van promotionele berichten naar potentiële klanten via e-mail omvat. E-mail marketing kan worden gebruikt om speciale verkoop of kortingen te promoten, nieuwe producten of diensten aan te kondigen, of gewoon om in contact te blijven met klanten.

  Telemarketing: Telemarketing is een vorm van direct marketing waarbij potentiële klanten telefonisch worden benaderd. Telemarketeers kunnen bellen om speciale verkopen of kortingen te promoten, nieuwe producten of diensten aan te kondigen, of gewoon om feedback van klanten te verzamelen.

  Direct response advertising: Direct response advertising is een vorm van direct marketing waarbij advertenties worden geplaatst in kranten, tijdschriften of andere publicaties. Deze advertenties bevatten meestal een gratis nummer dat potentiële klanten kunnen bellen om meer te weten te komen over het product of de dienst waarvoor reclame wordt gemaakt.

  Catalogi en brochures: Catalogi en brochures zijn een andere vorm van direct marketing. Ze zijn meestal aan potentiële klanten, en kan worden gebruikt om speciale verkopen of kortingen te promoten, nieuwe producten of diensten aan te kondigen, of informatie te verstrekken over de producten of diensten van een bedrijf.

  Coupons en speciale aanbiedingen: Coupons en speciale aanbiedingen zijn een vorm van direct marketing die kan worden gebruikt om klanten aan te moedigen een product of dienst te kopen. Coupons kunnenverspreid via direct mail, kranten, tijdschriften of andere publicaties. Speciale aanbiedingen kunnen beschikbaar worden gesteld aan klanten die zich aanmelden voor de nieuwsbrief van een bedrijf of het bedrijf volgen op sociale media.

   Klantcases waar we trots op zijn

   Newsbit

   Newsbit, een nieuwsplatform over cryptocurrency, is uitegroeid tot een van de grootsten in Nederland. Terwijl de online concurrentie met de dag toeneemt.

   Aquascaper.be

   Een stijging van 176% meer top 10 posities in Google binnen 4 maanden tijd heeft voor een flinke piek gezorgd in de omzet in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

   Puur voor dieren

   Een stijging van 144% sessies in 2 maanden tijd. De SEO campagne van puurvoordieren.nl laat zien dat de focus op snel resultaat zijn vruchten afwerpt.

   Vragen? Neem contact op!

   Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Samen bekijken we hoe we jouw website naar het volgende level kunnen tillen!