N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

SEO specialist voor bedrijven in Den Haag

door | 20 november 2021

Bent u ondernemer in Den Haag en wilt u beter gevonden worden door uw doelgroep? In dat geval is het SEO optimaliseren van uw website onmisbaar. Bij SEO For You helpen we (lokale) bedrijven in Den Haag met hun online zichtbaarheid. Wij werken met bewezen strategieën waarmee u gegarandeerd nieuwe klanten vindt en uw bedrijf laat groeien.

SEO Den Haag

Door te investeren in SEO werkt u aan een betere online vindbaarheid op de lange termijn, in tegenstelling tot betaalde advertenties in Google. Met onze aanpak kijken we naar alle belangrijk aspecten van SEO, zoals backlinks, de techniek van uw website, zoekwoordenonderzoek etc. Ook maken we de resultaten meetbaar, zodat u ziet wat onze dienstverlening oplevert. Meer over de aanpak van ons SEO bureau leest u in dit artikel.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

SEO is blijvend
In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

Giga potentieel rendement
Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

Alles is meetbaar
SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

✅ Snel terugverdiend
✅ Volledig transparant
✅ Volledig transparant
✅ Meetbaar resultaat

Over SEO For You

SEO For You is een online marketing bureau voor bedrijven in Den Haag. We gebruiken beproefde strategieën om plaatselijke bedrijven zichtbaarder te maken op het internet, waarbij we rekening houden met alle aspecten van SEO. Inmiddels hebben we veel bedrijven mogen helpen om de topposities in Google te bereiken en hun bedrijf exponentieel te laten groeien. Door de organische vindbaarheid van uw bedrijf te verbeteren, bent u niet alleen lokaal goed vindbaar (lokale SEO), maar ook door heel Nederland en eventueel zelfs daarbuiten.

Ons SEO traject

Benieuwd hoe we uw bedrijf goed vindbaar maken? SEO is complex en omvat verschillende factoren die allemaal belangrijk zijn in een goede organische vindbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan relevante links, meta descriptions, een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, content, hoe snel de pagina’s laden etc. Om ervoor te zorgen dat we alle SEO aspecten behandeld hebben, doorlopen we de volgende stappen:

 

Quickscan/audit

Nadat we uw online doelstellingen hebben geformuleerd, maken we een gratis quickscan/audit van de huidige situatie van uw website. We bekijken hoe u als ondernemer in Den Haag nu zichtbaar bent in Google en leggen alle verbeterpunten vast. Denk daarbij aan de sitestructuur, het aantal backlinks, duplicate content, navigatie, gebroken links en 404 pagina’s. Door de SEO diagnose kunnen we een persoonlijk SEO plan voor uw bedrijf maken en alle aanbevelingen toelichten.

 

Zoekwoordenonderzoek

Voordat we aan uw website kunnen werken, is het belangrijk dat we weten waar onze optimalisatie op gericht moet zijn. Of u nu een klein bedrijf in Den Haag wilt laten groeien of een landelijke dekking nastreeft, deze stap is bepalend in hoe u zult presteren bij het optimaliseren van uw website. Behalve op plaatselijke trefwoorden (bijvoorbeeld omliggende gebieden zoals Wassenaar) kijken we ook naar nationale sleutelwoorden/keywords en eventueel naar internationale trefwoorden als u klanten in het buitenland wilt aantrekken. Daarnaast kijken we naar long-tail keywords. Dit zijn hele specifieke zoekopdrachten waarmee u bezoekers direct naar uw website of webshop kunt leiden. We letten niet alleen op het zoekvolume van deze trefwoorden, maar ook op hun commerciële waarde en gaan na of u zich er ook daadwerkelijk op moet richten. Alleen op deze manier trekt u relevante bezoekers naar uw website en geeft u het conversiepercentage een boost.

 

Plan van aanpak

Nadat we de relevante gegevens verzameld hebben, zoals zoekwoorden- en concurrentieonderzoek, maken we een plan van aanpak dat uitgevoerd zal worden om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren. De stappen in deze SEO strategie hangen af van uw individuele doelstellingen en huidige situatie. We lichten alle uit te voeren werkzaamheden toe, zodat u begrijpt hoe we uw bedrijfsdoelstellingen gaan halen.

 

Low hanging fruit

Met Low hanging fruit of ‘laaghangende fruit’ kijken we welke stappen we kunnen ondernemen die in een korte tijd veel resultaten opleveren. Vaak zijn dit zoekwoorden waarmee u nu al op een hoge positie rankt. Als bedrijf kan dit bijvoorbeeld een zoekterm zijn die direct een positieve boost geeft aan uw lokale SEO in Den Haag.

 

Technische perfectie

Als bedrijf in Den Haag heeft u te maken met veel concurrerende bedrijven die allemaal hoog willen scoren in Google. Daarom moet uw website technisch perfect zijn en mag deze geen fouten bevatten. We kijken naar alle on page factoren die verbetering nodig hebben en gaan hiermee aan de slag. Alle werkzaamheden maken we uiteraard inzichtelijk en bespreken we met u.

 

Content schrijven

Het schrijven van originele inhoud is een van de belangrijkste aspecten om uw bedrijf via SEO te laten slagen. We maken niet alleen unieke teksten waar uw doelgroep echt wat aan heeft, maar optimaliseren deze ook. Op deze manier wordt u met kwalitatief hoogwaardige content gevonden en krijgt uw bedrijf in Den Haag een professionele uitstraling. Onze tekschrijvers hebben ervaring in uiteenlopendebranches en kunnen over alle onderwerpen schrijven. Dit in combinatie met uw expertise zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit en een laag bouncepercentage wanneer uw doelgroep uw website eenmaal gevonden heeft.

 

Linkbuilding

Een goede linkbuilding strategie is een integraal onderdeel van elk SEO plan. We gebruiken alleen de beste methoden en we werken altijd volgens Google’s richtlijnen voor kwalitatieve links. Kwaliteit kan op vele manieren gemeten worden: relevantie, betrouwbaarheid, leeftijd van het domein en snelheid van de site zijn maar een paar factoren die hierbij een rol spelen. Werken met ons garandeert dat u een geweldige linkbuilding strategie ontwikkelt waarmee u de gewenste resultaten boekt. Niet alleen in Den Haag, maar in heel Nederland.

Met linkbuilding bouw je aan een ijzersterke fundament van je website. Daarna is het tijd om écht te groeien.

SEO Den Haag Conversie optimalisatie

Vooral voor bedrijven in Den Haag is het belangrijk om een hoog conversiepercentage te hebben, omdat veel concurrenten zich in dezelfde stad vestigen. Het verkrijgen van websiteverkeer is de eerste stap, maar uiteindelijk wilt u deze omzetten in leads. Om dat te bereiken gebruiken we verschillende methoden die getest en bewezen effectief zijn. We werken met u samen aan het ontwerp van uw website en bepalen de customer journey, zodat alles er vanaf het eerste bezoek goed uitziet. We kennen de fijne kneepjes van het vak en weten hoe we met een paar slimme aanpassingen het conversiepercentage een ontzettende boost kunnen geven.

 

Rapporteren en verbeteren

Als we de eerste stappen van ons SEO plan voltooid hebben, kunt u een aanzienlijke verbetering verwachten. De resultaten zullen zichtbaar zijn in uw Google Analytics account en op andere bronnen zoals Search Console (voorheen bekend als Google Webmaster Tools). We blijven met u samenwerken totdat u tevreden bent over de resultaten. Onze diensten eindigen pas als de doelen zijn bereikt en als u als ondernemer in Den Haag en daarbuiten goed vindbaar bent. SEO is uiteraard een continu proces, waarin we u goed op weg helpen om ook in de toekomst vindbaar te blijven.

 

SEO Den Haag: de freelance SEO specialist die echt helpt

Wilt u in Den Haag gevonden worden via SEO? Zo ja, dan is een onafhankelijke freelance specialist zoals SEO For You de beste keuze. Wij zijn een team van zeer bekwame vakmensen die alleen werken met meetbare resultaten en een uitgebreide kennis hebben van online marketing. U kunt op ons rekenen om een goede basis op te bouwen voor allerlei soorten SEO campagnes: lokaal, nationaal en internationaal.

 

Veelgestelde vragen over SEO Den Haag

 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Het is een proces waarbij u uw website optimaliseert zodat deze hoger kan scoren in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Met andere woorden: U wilt gevonden worden door de mensen die naar uw soort product of dienst op zoek zijn. Op die manier worden ze klanten en bereikt u uw online doelstellingen.

 

Hoe werkt SEO?

Er zijn veel factoren die de positie van een website in zoekmachines als Google, Bing of Yahoo beïnvloeden. Daartoe behoren links van andere websites, kwaliteit van de inhoud, zoekwoordoptimalisatie en backlinks. Vooral als bedrijf in Den Haag wilt u optimaal vindbaar zijn, zowel lokaal als daarbuiten. Op deze manier verhoogt u niet alleen het aantal bezoekers naar uw website of webshop, maar ook naar uw fysieke winkel.

 

Wat is lokale SEO?

Lokale zoekmachine optimalisatie of lokale SEO betekent dat u optimaal vindbaar bent bij zoekopdrachten die uitgevoerd worden door mensen uit Den Haag en in de buurt. Een voorbeeld hiervan is wanneer de plaatsnaam vermeld wordt in de zoekopdracht. Door te werken aan lokale SEO krijgt u een idee van potentiële bezoekers in de buurt en kunt u uw lokale marketing campagnes optimaliseren.

 

Wat is landelijke SEO?

Ook als u een plaatselijk bedrijf in Den Haag bent, is het belangrijk dat u zich in heel Nederland goed positioneert. Zo kunt u groeien en nieuwe potentiële klanten bereiken die buiten Den Haag wonen. Dit noemen we ook wel nationale SEO. Vooral als u een webshop heeft is het interessant om mensen buiten Den Haag aan te trekken en te kijken op welke zoektermen u zich per gebied moet focussen.

 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Search Engine Advertising of SEA is een vorm van online reclame, vooral met Google AdWords. De advertentie verschijnt op de pagina met zoekresultaten wanneer iemand een bepaalde combinatie van trefwoorden uitvoert in een zoekmachine zoals Google. Wanneer op uw advertentie wordt geklikt, worden hiervoor kosten in rekening gebracht door Google (cost per click). Dit bedrag is afhankelijk van het zoekvolume en de concurrentie die op deze specifieke zoekterm adverteert. Het nadeel van SEA is dat het resultaat niet blijvend is. Na een bepaalde tijd zal de advertentie verdwijnen en bent u dus niet meer zichtbaar. Bij SEO werkt u aan de organische vindbaarheid en dwingt u uzelf om de kwaliteit van uw website en content te optimaliseren. Door SEO succesvol in te zetten blijft u op lange termijn zichtbaar en werkt u met een strategie die werkt voor uw doelgroep. Want alleen door relevantie en kwaliteit kunt u goed zichtbaar zijn in de organische zoekresultaten van Google.

 

Welke werkzaamheden voert een SEO expert uit?

Zoals eerder benoemd komen er vele aspecten kijken bij SEO optimalisatie. Het gaat dus een stuk verder dan alleen het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek of het verkrijgen van backlinks met veel autoriteit. De technische realisatie van uw website zoals de pagespeed, meta keywords, meta descriptions, url’s en interne linkstructuur spelen bijvoorbeeld ook een ontzettend grote rol. En misschien nog wel het moeilijkste gedeelte: het maken van kwalitatief hoogwaardige content die converteert en die tevens ook de juiste zoektermen bevat.

 

SEO uitbesteden voor een concurrentievoordeel

SEO is de beste manier om een voorsprong op uw concurrentie te krijgen. Vooral een grote stad als Den Haag is een locatie waar veel bedrijven zich vestigen. En dat betekent dat er veel concurrentie is, ook online. Wilt u er zeker van zijn dat u bovenaan in de zoekmachineresultaten terecht komt? Bij SEO For You zorgen we ervoor dat uw website ook daadwerkelijk in de topposities van Google komt. Als wij voor u aan het werk gaan, dan is het contract maandelijks opzegbaar. Wij geloven namelijk dat wij met meetbare resultaten een meerwaarde moeten zijn voor uw bedrijf. Daarnaast nemen we u mee in alle stappen die bij SEO komen kijken, zodat u zelf hier ook meer van leert en in de toekomst de topposities behoudt in Google.

 

SEO Den Haag voor een optimale zichtbaarheid

Het is tegenwoordig voor ieder bedrijf onmisbaar om optimaal zichtbaar te zijn op internet, of u nu een kleine of grote ondernemer bent. Een kwalitatief goede SEO expert in Den Haag kan uw website een ontzettende boost geven. Naast een goede vindbaarheid wilt u natuurlijk ook dat uw website goed converteert. Uiteindelijk is het binnenhalen van leads en verkopen doorslaggevend in het behalen van de doelstellingen. Dit is dan ook een onderdeel dat wij bij SEO For You erg belangrijk vinden. Want alleen door het aantal kwalitatieve leads en verkopen kunnen we daadwerkelijk in euro’s de meerwaarde voor uw bedrijf vaststellen. Met onze aanpak zorgen we zowel voor uw on page optimalisatie, technische optimalisatie en off page optimalisatie.

 

SEO Den Haag specialisten voor uw bedrijf

Is uw bedrijf klaar voor exponentiële groei door uw zoekmachine optimalisatie uit te besteden? Bij SEO For You starten we met een gratis audit en werken we samen aan een SEO strategie waarmee u de concurrentie verslaat. Door u mee te nemen in onze SEO werkzaamheden, laten we zien hoe uw pagina’s stijgen in Google. We werken met SEO specialisten en tekstschrijvers die ervaring hebben in uiteenlopende branches en zich echt verdiepen in uw doelgroep. Hierdoor bent u niet alleen vindbaar, maar heeft u ook een website die goed converteert. Door de on- en off page SEO perfect neer te zetten geven we een boost aan uw organisch verkeer.

Neem telefonisch contact met ons op of vraag een gratis audit aan.

Wat is een SEO audit?

De gratis SEO audit is een rapport met bevindingen opgesteld door een van onze SEO specialisten. In dit rapport met 100+ punten analyseren we jouw website t.o.v. de (online) concurrentie. Deze punten zijn onderverdeeld in de drie pilaren van SEO:

1. Content – met name teksten op de website
2. Techniek – website snelheid, kapotte pagina’s, etc..
3. Linkbuilding – het aantal relevante websites die naar jouw website linken

De SEO audit biedt direct uitvoerbare optimalisaties die jouw SEO-posities, websitebezoekers en omzet doen verbeteren.

Wat krijg je precies?

Wij analyseren jouw website en die van je online concurrenten, zoals in het bovenstaande punt beschreven. Vervolgens gieten we deze bevindingen in een rapport die we in 30 min d.m.v. een video call aan jou presenteren. Na afloop van deze call sturen we je het rapport op zodat je deze in alle rust nogmaals kan doornemen.

 

Waarom is de SEO audit gratis?

D.m.v. de SEO audit wordt direct duidelijk of SEO van toegevoegde waarde is voor een website of dat er beter voor een andere marketingstrategie kan worden gekozen. Door de SEO audit gratis aan te bieden willen we dus voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Uit de SEO audit kunnen verschillende punten boven water komen die opgepakt moeten worden om de SEO van je website te verbeteren. Deze punten kun je vervolgens zelf oppakken of ons laten uitvoeren.

Plan direct een afspraak in!
De audit wordt live via een video call aan je gepresenteerd.