N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

Wat is link autoriteit? 

Link autoriteit betekent hoeveel autoriteit een pagina van een website heeft. Link autoriteit kan gemeten worden door te kijken naar het aantal links dat naar je pagina verwijst.

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-

  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag

  Concreet stappenplan voor hoger online rendement

  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  Meer over link autoriteit

  Samen met andere factoren als link kwaliteit, paginarank, enz. Als meer websites naar je linken toont dat aan dat je iets belangrijks/waardevols op je site hebt staan, waardoor het voor hen de moeite waard is om te lezen

  Link autoriteit is een van de meest belangrijke factoren in Zoekmachine Optimalisatie. Het wordt ook wel Link Juice genoemd, en het bepaalt hoeveel kracht een webpagina heeft om goed te scoren op Google’s zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs). U kunt uw link autoriteit verhogen door andere websites terug te laten linken naar u, wat zal helpen uw rankings op SERPs te verhogen.

  Hogere linkautoriteit?

  Heb je hulp nodig bij het verkrijgen van een hogere link autoriteit voor je website? Dan is het een verstandig idee om een linkbuilding specialist in te schakelen zoals SEO For You. Zij zorgen er dan voor dat je website meer links van andere websites zal ontvangen, waardoor je link autoriteit zal stijgen. Als je naar je homepage linkt, komt dit ten goede van de algemene autoriteit van je website. Dit heet je domein autoriteit. Link autoriteit is iets anders dan domein autoriteit, maar ze worden beide in aanmerking genomen voor je rangschikking.

  Hoe bereken je je link autoriteit?

  Als je wilt zien hoeveel links een bepaalde pagina heeft die er naar terug wijst, ga dan naar Open Site Explorer en voer de URL van die webpagina in. Klik dan op “Explore Links”. Dit toont je alle websites die naar deze specifieke webpagina linken. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een van de vele SEO Tools.