N

Samenwerken? 10.000+ top posities

N

Maandelijks opzegbaar

N

150+ klanten

Wat is content marketing?

Content marketing is een manier om je producten en diensten aan de man te brengen met behulp van digitale content, zoals blogs, podcasts, video’s of infographics. Het kan op veel verschillende manieren gebruikt worden.

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-

  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag

  Concreet stappenplan voor hoger online rendement

  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  Het is een geweldige manier om je merknaam op te bouwen, de betrokkenheid van je klanten te vergroten en je SEO te verbeteren door je doelmarkt te interesseren voor het soort inhoud dat je uitbrengt.

  Je publiek zal het als waardevoller beschouwen als ze een inbreng hebben gehad in de creatie ervan, dus dit is ook een goede kans voor hen om bij je betrokken te raken. Je kunt je publiek bijvoorbeeld vragen stellen, en hier in een blog antwoord op geven. Dit levert je mooie inhoud op om op je website te gebruiken, en het schept vertrouwen bij je publiek.

  Content marketing en SEO

  Blogs zijn ongetwijfeld een van de beste manieren om boeiende inhoud te creëren – niet alleen vinden mensen ze leuk, maar ook Google houdt van dit soort activiteiten (en wie wil er nu niet meer verkeer?). Content marketing en SEO gaan hand in hand; je zult merken dat hoe meer juiste content marketing je doet, hoe hoger je site in Google zal ranken. Mits je het dus goed doet, en de juiste trefwoorden in je content verwerkt. En daar kunnen wij van SEO For You je perfect bij helpen!

  De juiste content voor SEO bevat perfecte titel, een bepaald percentage aan de juiste trefwoorden en bevat genoeg woorden om met je online concurrentie de strijd aan te gaan.

  Bij SEO For You kunnen we je helpen om de juiste trefwoorden te vinden (relevant aan je onderwerp en een hoog zoekvolume) en zorgen we dat je met dit trefwoord bovenaan in Google komt! Je kunt deze content zelf schrijven aan de hand van onze tips, maar wij kunnen ook al het werk uithanden nemen.