SEO uitbesteden

Wil je jouw SEO uitbesteden? Wij analyseren waar jouw grootste groeikans ligt. In 30 min tijd gepresenteerd, zonder open deuren.

Belofte: we gaan je verrassen met dingen die je nog in geen 1 SEO scan hebt gezien.

Vraag de audit aan en we nemen binnen 1 dag contact met je op.

  ✅ Gratis jouw groeikans inzichtelijk (en hoe we deze benutten)

  ✅ Persoonlijk gepresenteerd via video-call

  ✅ Concreet stappenplan m.b.t. jouw doelstellingen

  SEO Specialist inhuren

  Een greep uit onze klanten

  Waarom SEO uitbesteden?

  Het genereren van leads en sales via marketing is tegenwoordig erg lastig en wordt alsmaar moelijker. Toenemende concurrentie en marketeers die onterecht gouden bergen beloven, maken het moeilijker en duurder om online omzet te creëren.

  Wanneer het neerkomt op andere vormen van marketing dan moet je mensen laten stoppen met wat ze aan het doen zijn. Maar bij SEO weten we dat er al interesse is. Men zoekt naar meer informatie over wat jij doet en SEO zet jouw website op de voorgrond.

  • Sneller resultaat – Door expertise en jarenlange ervaring weet een SEO bureau exact wat wel en niet werkt, waardoor er niet onnodig veel tijd wordt geïnvesteerd in werkzaamheden die niet (meer) werken.
  • Tijdbesparing – De uitvoering van een effectieve SEO campagne is tijdrovend. Door het uitbesteden hiervan kun jij je richten op de groei van de onderneming.
  • Professionele tools – Professionele tooling is cruciaal voor elke effectieve SEO-campagne. De kosten hiervoor kunnen al snel oplopen tot honderden/duizenden euro’s per maand. Een SEO bureau heeft dit meestal al in hun arsenaal, waardoor je dit zelf niet meer hoeft aan te schaffen.
  • Voorkom penalty’s – Voorkom dat je per ongeluk de Google-richtlijnen overschrijdt door een foutieve aanpak. Een goede SEO specialist weet precies wat wel en niet mag.

  Onze klanten over SEO For You

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  We werken nu een paar maanden samen met SEO For You en ik ben zeer tevreden. Als ondernemer werk ik al jaren met alle soort bedrijven en het is echt zeldzaam om iemand te vinden die verstand van zaken heeft, proactief is en niet alleen doet wat ie zegt maar zelfs meer! Bovendien zijn resultaten na een paar maanden al zichtbaar. Kortom, een echte aanrader.

  De Spaanse Taal Club

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  SEO For You heeft geweldig geholpen. Vanaf het eerste contact werd er een realistisch beeld geschept over de te behalen targets. Tussentijds was er regelmatig prettig contact waarbij de voortgang besproken werd.

  Marc Boland

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  SEO For You pakt de zaken heel professioneel aan. Er wordt geluisterd naar de klant en alles wordt duidelijk uitgelegd. Wij werken nu al geruime tijd samen en hebben onze online bezoekers plus aanvragen op korte termijn zien verdubbelen. De vindbaarheid van ons bedrijf voor nieuwe klanten is enorm toegenomen. Kortom: zeer tevreden!

  Aquascaper.be

  Waarom SEO uitbesteden bij SEO For You?

   

  Bij SEO For You richten we ons als eerste op het laaghangend fruit. Wat wil zeggen dat we ons focussen op zoekwoorden die we binnen enkele maanden in de top 3 kunnen krijgen. Op deze manier zorgen we voor een campagne die binnen 3 tot 6 maanden meer winst oplevert dan dat de investering in SEO is (ROI positief).

   

  • Snel terugverdiend – Door onze unieke strategie verdien je jouw campagne binnen enkele maanden tijd terug.
  • Persoonlijk contact – Je zult altijd contact hebben met dezelfde consultant die dagelijks aan jouw campagne werkt en altijd voor je klaarstaat. Dat communiceert wel zo fijn.
  • Transparante werkwijze – Maandelijks bespreken jij en je vaste contactpersoon wat er de afgelopen maand is gebeurd, wat de resultaten daarvan zijn en wat we de komende maand gaan doen. Op deze manier ben je te allen tijde op de hoogte van het verloop.
  • Geen stagiaires – In tegenstelling tot veel andere SEO-bureau’s, draaien er geen stagiaires aan de knoppen van jouw campagne. Dit gebeurt uitsluitend door échte SEO-specialisten met jarenlange ervaring.

  Klant worden bij SEO For You?

  Zo ziet het traject met onze klanten eruit!

  Jouw online doelen bepalen
  Elk bedrijf is anders. Sommigen willen een stabiele en gestage groei, terwijl anderen pagina’s moeten ranken vóór een belangrijke feestdag of productlanceringsdatum. We zullen tijd besteden aan het bespreken van uw bedrijfsdoelen en hoe we deze kunnen behalen.

  Complete SEO audit
  Een complete SEO audit die zich niet alleen focust op content en linkbuilding, maar ook op zaken als sitestructuur, navigatie, duplicate content, keyword cannibalization en meer. Na het maken van de SEO audit hebben we een duidelijk beeld van wat de optimalisatiemogelijkheden zijn.

  Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
  We zullen alle koop zoekwoorden in uw niche onderzoeken. Deze zoekwoorden hebben meestal wat lager zoekvolume, maar ook een lagere concurrentie, wat zorgt voor quick wins. Daarnaast zullen we alle relevante zoekwoorden in uw niche onderzoeken, waar we op termijn voor willen ranken.

  Plan van aanpak
  Zodra we weten waar we beginnen met uw website én waar u naartoe wilt, zullen we ons aanvalsplan opstellen. Hierin bekijken we welke werkzaamheden we op welk moment en in welke volgorde moeten uitvoeren om tot het gewenste resultaat te bekomen, en de doelstellingen te behalen.

  Low hanging fruit
  Met onze Low Hanging Fruit analyse, kijken we naar zoekwoorden waar u momenteel tussen positie 4 en 25 rankt. Met slechts een klein duwtje in de rug kunnen we deze zoekwoorden snel in de top 3 of top 10 ranken. Hierdoor boeken we vrijwel direct resultaat, waardoor u uw investering vlot terugverdiend.

  Technische perfectie
  Tijdens het plan van aanpak checken we uw site op honderden technische on-page factoren om alle SEO-technische problemen op te sporen. We zullen al deze issues oplossen, zodat Google geen problemen heeft met het lezen en indexeren van de site. Het resultaat? Technische perfectie

  Content schrijven
  Zonder content wordt het extreem lastig om te ranken. We zullen dus, voor de gekozen zoekwoorden, content moeten schrijven om te ranken. Onze tekstschrijvers hebben jarenlange ervaring met het schrijven over de meeste onderwerpen. Uiteraard mag je ook zelf input aanleveren.

  Linkbuilding
  Ons toegewijde outreach-team neemt de controle over het verwerven van backlinks van echte sites in uw niche. Deze links sturen niet alleen hoge autoriteit, maar ze kunnen ook verkeer sturen! Hiermee zorgen we ervoor dat de autoriteit van de website verhoogd wordt, waardoor we makkelijker ranken.

  Conversie optimalisatie
  Het is belangrijk dat het websiteverkeer wordt omgezet in zoveel mogelijk verkopen of leads. We hebben een paar trucjes voor de boeg waarmee we de conversieratio’s zullen verhogen door slechts een paar eenvoudige wijzigingen aan te brengen.

  Rapporteren en verbeteren
  Aan het einde van elke maand sturen we u een rapport waarin u kunt zien hoe de campagne vordert en hoe dat verband houdt met de doelstellingen. We zullen het rapport splitsen.

   

   

  Newsbit

  • +1014% sessies
  • +654% top 10 posities

  Newsbit, een nieuwsplatform over cryptocurrency, is uitgegroeid tot een van de grootsten in Nederland. Terwijl de online concurrentie met de dag toeneemt.

  Aquascaper.be

  • +770% omzet
  • +454% sessies

  Een stijging van 176% meer top 10 posities in Google binnen 4 maanden tijd heeft voor een flinke piek gezorgd in de omzet in zowel de Belgische als Nederlandse markt.

  Puur voor dieren

  • +107% maandelijkse bestellingen
  • +144% sessies

  Een stijging van 144% sessies in 2 maanden tijd. De SEO campagne van puurvoordieren.nl laat zien dat de focus op snel resultaat zijn vruchten afwerpt.

  Vragen? Lees eerst onze FAQ

  Werken jullie ook op locatie?

  In principe werken wij vanuit onze kantoren in Rotterdam en Enschede. Echter, is het in goed overleg mogelijk om bij jullie op kantoor te komen werken.

  Is de samenwerking met SEO for you maandelijks opzegbaar?

  Ja, wij streven naar snelle resultaten en maandelijkse progressie. Daarom is de samenwerking maandelijks opzegbaar. Er moet wel rekening gehouden worden met dat de beste resultaten haalbaar zijn op de lange termijn.

  Zijn er (minimale) budgetten waar jullie mee werken?

  Je budget bepaal je natuurlijk zelf. Na de gratis en vrijblijvende SEO audit weten we op welke punten je website je website goed scoort en waar de kansen liggen. Aan de hand daarvan maken enkele op maat gemaakte pakketten, zodat we het optimale resultaat kunnen behalen met het gewenste budget.

  In welke markten zijn jullie gespecialiseerd?

  Het gros van onze klanten zijn webshops. Maar natuurlijk werken we ook graag met andere soort websites/branches. In elke branche zijn er weer verschillende SEO-kansen die voor het oprapen liggen. 

  Wanneer zijn de eerste resultaten zichtbaar?

  Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van de website en concurrentie spelen hier bijvoorbeeld een rol in. Over het algemeen beginnen de eerste resultaten na één maand al zichtbaar te worden.

  Jouw grootste groeikans in 30 min tijd gepresenteerd, zonder open deuren.

  Belofte: we gaan je met dingen die je nog in geen 1 SEO scan hebt gezien.

  Vraag de audit aan en we nemen binnen 1 dag contact met je op.

   • 1
   • 2
   • 3
   • 4
   • 5

   SEO For You heeft geweldig geholpen. Vanaf het eerste contact werd er een realistisch beeld geschept over de te behalen targets. Tussentijds was er regelmatig prettig contact waarbij de voortgang besproken werd.

   Marc Boland