SEO Hulp

Door middel van SEO hulp hoger in Google komen? Krijg hulp van een échte specialist!

Benieuwd waarom uw concurrenten (nog) boven uw website ranken? Claim dan nu uw gratis SEO audit of bel 06 28 20 20 96

Reviews SEO For You | Freelance SEO Specialist

  Gratis SEO audit t.w.v. € 295,-
  97% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

  Website *

  Reactie binnen 1 werkdag
  Concreet stappenplan voor hoger online rendement
  Fysiek of via video-call gepresenteerd

  SEO is blijvend

  In tegenstelling tot SEA (Google Ads), is SEO blijvend. De behaalde resulataten zullen niet ineens verdwijnen nadat de werkzaamheden stoppen. Dit betekent dat je maandelijks kunt doorbouwen op de afgelopen werkzaamheden en resultaten.

  Giga potentieel rendement

  Bezoekers via SEO zijn “gratis”. Je moet een investering leveren in de vorm van tijd om de top posities te behalen, maar vervolgens blijven deze posities renderen. Door maandelijks aan je SEO-campagne te werken, vergroot het rendement exponentieel.

  Alles is meetbaar

  SEO is meetbaar. We kunnen precies in kaart brengen hoeveel posities, bezoekers, leads en omzet er is gerealiseerd met SEO zodat u te allen tijde weet of die geïnvesteerde euro meer heeft opgeleverd.

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  Krijg SEO hulp van een échte specialist

  Veel mensen vragen zich af wat SEO is en hoe het hun bedrijf zal helpen. De beste manier om deze vraag te beantwoorden is om te kijken hoe je website nu scoort in zoekmachines. Wat doe je aan zoekmachine optimalisatie en ben je wel goed vindbaar? Een goede specialist kan je helpen bij jouw conversie optimalisatie. Bij SEO For You weten we hoe belangrijk SEO is en welk gigantische potentieel het kan bieden voor je bedrijf. Wij bieden de juiste SEO hulp, zodat jij als bedrijf bovenaan in Google verschijnt. Hierdoor krijg je meer verkeer naar je website, hogere conversiepercentages en mogelijkheden om nieuwe leads om te zetten in klanten.

  Basis stappen van SEO

  Bij SEO For You doorlopen we een aantal stappen om ervoor te zorgen dat jouw website beter zichtbaar wordt en dat je aantoonbare resultaten behaalt. In feite geloven we in een “test en meet” filosofie. We testen alle stappen die we nemen voor zoekmachine optimalisatie. Vervolgens kijken we wat alle stappen opleveren aan de hand van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s).  Zo meten we bijvoorbeeld met Google Analytics hoeveel verkeer je genereert met bepaalde trefwoorden. Ook beoordelen we of je doelen worden bereikt, bijvoorbeeld het generen van nieuwe leads of conversies.

  We doorlopen de volgende stappen:

  Online doelen bepalen

  Ieder bedrijf is anders. Daarom formuleren we eerst jouw online doelen. Dit kan bijvoorbeeld het beter laten ranken van een pagina zijn of op korte termijn  een stabiele groei realiseren. Samen met jou werken we aan heldere en meetbare doelen, zodat je het aantal leads verhoogt, je klantenbestand vergroot en je merkbekendheid en thougt leadership binnen een bepaalde niche verbetert.

  SEO audit

  We voeren een complete SEO audit uit waarbij we verschillende factoren bekijken, zoals on-page SEO en off-page SEO. We kijken niet alleen naar content en linkbuilding, maar ook of er problemen zijn met je website. Laadt deze snel genoeg en zit de link- en sitestructuur goed in elkaar? Maak je op de juiste manier gebruik van title tags, meta descriptions en alt attributen? Dat zijn allemaal belangrijke zaken die we onderzoeken. De SEO audit gebruiken we als basis om onze aanpak te bepalen in het verbeteren van je website. Vervolgens gaan we kijken naar je off-page SEO. Dit zijn hoofdzakelijk backlinks (andere website die doorlinken naar jouw website) die je organische vindbaarheid een ontzettende boost kunnen geven.

  zoekwoorden analyse

  Na de beoordeling van je website gaan we over naar de volgende stap: het onderzoeken van de trefwoorden. We kunnen bepalen welke zoekopdrachten voor jou relevant zijn en die direct leiden tot conversies of verkoopkansen. Na het uitvoeren van het zoekwoordenonderzoek, is het belangrijk dat je een handvol specifieke zoekwoorden kiest met een hoog commercieel potentieel. Ook kijken we naar zoekwoorden met een iets lager zoekvolume, maar die een lage concurrentie hebben. Deze bieden veel potentie om op korte termijn op de hoogste positie terecht te komen.

  Plan van aanpak opstellen

  Op welke trefwoorden moet je je concentreren? Wat zijn de volgende stappen om je zichtbaarheid te vergroten en wat is er nodig om dit te laten gebeuren? Wanneer vinden welke werkzaamheden plaats? Al deze vragen bekijken we samen met jou in detail. Het SEO plan van aanpak bepaalt hoe we stap voor stap te werk gaan en alle doelen bereiken.

  Low hanging fruit

  Low hanging fruit of ‘laaghangende fruit’ is een term die we gebruiken voor eenvoudige en snelle aanpassingen die je meteen een boost in organische vindbaarheid kunnen geven. Het gaat om zoekwoorden waarmee je al goed rankt, maar die een klein zetje in de rug nodig hebben om in de top 3 of 10 terecht te komen. Dit is een kleine investering die je snel hebt terugverdiend.

  Technisch perfectioneren van je website

  We kijken naar de technische kwaliteit van je website. We controleren of je title tags, meta beschrijvingen en alt attributen correct gebruikt worden. Bovendien optimaliseren we je afbeeldingen voor SEO doeleinden, zodat Google ze ook gemakkelijk kan vinden. Alle factoren waarop Google je page rankt perfectioneren we. Samen zorgen we ervoor dat er geen fouten meer je website staan.

  Content schrijven

  Content is king! Een veelgehoorde uitspraak als het om SEO- en contentoptimalisatie gaat. Hoe goed je website technisch ook mag zijn, zonder goede inhoud zal deze niet hoog scoren in organische zoekacties. Wij schrijven jouw SEO inhoud, zodat je bovenaan in de lijst rankt. Want SERP’s staan vol met teksten en artikelen, wat het extra lastig maakt om vindbaar te worden. Jij wilt natuurlijk juist boven de artikelen van je concurrenten verschijnen, zodat je als autoriteit beschouwd wordt door je doelgroep.

  Linkbuilding voor meer autoriteit

  Linkbuilding is een belangrijke factor voor je website. Goede links kunnen je een flinke boost geven ten opzichte van je concurrenten. Daarom zorgen wij ervoor dat relevante websites in jouw niche met veel autoriteit teruglinken naar jouw website. Op deze manier verhoog je de waarde van je site en zul je sneller gevonden worden door jouw doelgroep.

  Conversie optimalisatie

  Het omzettingspercentage is de belangrijkste indicator van succes. Hoe meer leads en verkopen je binnenhaalt via je website, hoe meer geld je verdient! We bekijken alle factoren die hierop invloed hebben en bepalen hoe de customer journey verbeterd en geoptimaliseerd moet worden. 

  Rapporteren en verbeteren

  Elke maand geven we een rapport over de voortgang en verbetering van je website. Ook houden we je tijdens onze samenwerking steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO, zodat je altijd weet wat er gaande is.

  SEO hulp: wat zijn de voordelen van het inhuren van een specialist?

  SEO hulp van een SEO bureau kan je organische vindbaarheid een enorme boost geven. Wij maken je website niet alleen zichtbaarder in organische zoekacties, maar ook beter. Onze specialisten analyseren alle aspecten van je SEO en werken samen met jou aan een plan om de klantreis te optimaliseren. We schrijven inhoud die goed converteert en we helpen om je links te verbeteren, zodat Google ze gemakkelijk vindt. Als je als ondernemer te weinig tijd hebt voor SEO, dan zorgen wij ervoor dat je online beter zichtbaar bent, terwijl jij je volledig focust op je core business. We maken altijd inzichtelijk wat onze diensten opleveren. 

  Waarom is SEO belangrijk voor mijn bedrijf?

  SEO is belangrijk voor je bedrijf, omdat steeds meer mensen zoekmachines gebruiken om informatie te vinden. Als je gevonden wilt worden op het internet, dan heb je SEO nodig. Onze specialisten kunnen je helpen om alle aspecten van organisch verkeer te verbeteren tegen geringe kosten. We schrijven goede inhoud die in Google’s ogen goed converteert, zodat gebruikers vanuit SERPs gemakkelijk doorklikken.

  Wie moet ik als bureau kiezen?

  Als het gaat om het kiezen van een SEO bureau zijn er een aantal vragen die je jezelf moet stellen: Wat voor diensten bieden ze aan? Weten ze waar ze het over hebben of beloven ze alleen maar heel veel? Hoeveel ervaring hebben ze met websites en SEO? Zijn ze gespecialiseerd in je niche of moet je steeds weer elk detail van de industrie uitleggen? Werken ze met een team of is het maar één persoon die alles zelf voor je schrijft? Belangrijk om te weten is dat SEO een proces waarin je regelmatig moet investeren om hoog in de zoekresultatenpagina’s te blijven staan. Een goede SEO specialist speelt daarin een sleutelrol. Bij SEO For You bekijken we alle belangrijke facetten die komen kijken bij SEO en combineren deze in een plan voor je website en contentstrategie.

  Wat doen we nadat de SEO basis is neergelegd?

  Nadat de SEO basis gelegd is, werken we samen verder aan je website. We schrijven inhoud die bezoekers brengt en sturen bij waar nodig. Als je eenmaal meer verkeer hebt via organische zoekopdrachten, dan is het aan ons de taak om je website goed te laten converteren. Uiteindelijk wil je kwalitatieve leads binnenhalen en meer verkopen via je website. We maken alle resultaten meetbaar, zodat je ziet wat de inspanningen in geld opleveren,

  Wat zijn enkele veel voorkomende mythen over SEO?

  Een van de grootste misverstanden is dat je duizenden backlinks kunt kopen om hoog in de SERPs te komen. Deze ‘spam’ linkbuilding methode werkt tegenwoordig niet meer, omdat Google deze links herkent en devalueert. Het kopen van backlinks kan dan ook voor veel SEO problemen zorgen. Bij SEO For You gebruiken we de juiste tactieken en verkrijgen we alleen kwalitatieve backlinks die relevant zijn voor jouw niche. Op deze manier komen we samen tot een strategie waarmee je je concurrentie verslaat!

  Een andere mythe is dat SEO niet belangrijk is, omdat sociale media marketing net zo goed werkt om meer verkeer te genereren. Hoewel het waar is dat LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ geweldige kanalen zijn om verkeer naar je website te leiden, kun je niet voorbijgaan aan het feit dat de meeste mensen nog steeds zoekmachines gebruiken. Vooral als ze heel doelbewust op zoek zijn naar producten, diensten en specifieke informatie. Als je meer bezoekers wilt en betere leads, dan is SEO onmisbaar in je online marketing strategie. Wij kunnen je hierbij helpen, ongeacht in welke branche jouw bedrijf actief is.

  Nog een mythe is dat SEO alleen belangrijk is voor grote bedrijven. Zelfs als je een klein bedrijf hebt, is het van cruciaal belang dat gebruikers je website in de zoekresultaten kunnen vinden! Veel kleine ondernemers denken dat dit onmogelijk is, maar door de juiste technieken toe te passen kun je ook als kleine ondernemer hoog in de SERP’s terechtkomen. 

  Met SEO hulp de hoogste positie in Google

  Met de juiste SEO hulp liggen de topposities in Google binnen handbereik. Bij SEO For You hebben we de ervaring en kennis om je website hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen. Ons team kan een strategie uitwerken die je meer verkeer oplevert via organische zoekopdrachten. Door onze uitgebreide kennis en achtergrond in verschillende industrieën, weten we wat het beste werkt voor jouw niche.

  Moet ik mijn website ook promoten?

  Je website promoten kan een belangrijk onderdeel zijn van je online marketing strategie. Maar als je echt kwaliteitsleads en resultaten op de lange termijn wilt behalen, dan is SEO onmisbaar. SEO leidt namelijk tot een betere organische rangschikking en een grotere zichtbaarheid op de resultatenpagina’s van Google en Bing. Promotie kan heel nuttig zijn om meer bezoekers te krijgen, maar het is maar één deel van de puzzel. Bovendien zijn advertenties van korte duur en zullen uiteindelijk weer verdwijnen. 

  Moet ik gaan bloggen?

  Wil je hoog in Google komen? Dan is bloggen een uitstekende manier om je merk op te bouwen en leads te genereren. Je kunt verschillende platformen gebruiken, zoals WordPress, Blogger of Tumblr. Op deze manier kun je schrijven over uiteenlopende onderwerpen uit jouw niche, om zo kwalitatief hoogwaardige leads binnen te halen. Als je het goed doet, kunnen blogs en SEO artikelen heel nuttig zijn om de reputatie van je bedrijf online te verbeteren.

  Bij SEO For You geloven we dat bloggen en teksten schrijven beide partijen helpt: het geeft ons de kans om meer informatie op te doen over de bedrijven van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd de content SEO optimaliseren. Door blogs en SEO artikelen te schrijven krijgen we een goed beeld over de doelgroep en kunnen we de website hierop afstemmen. Daarnaast breng een blog met goede inhoud en die SEO technisch goed in elkaar zit meer verkeer via organische zoekresultaten. En dat levert lange termijn resultaten op, want SEO verdwijnt niet zomaar. Dit in tegenstelling tot adverteren.

  Als je geïnteresseerd bent in het opzetten van een blog maar geen idee hebt waar je moet beginnen, dan kunnen wij je helpen! We zetten een blog op met goede inhoud en SEO, zodat mensen jouw bedrijf gemakkelijk vinden via Google.

  Veelgestelde vragen over SEO op een rij:

  Hieronder noemen we een aantal veelgestelde vragen over SEO en vatten we een aantal onderdelen van dit artikel samen die essentieel zijn:

  • Wat is SEO precies? Zoekmachine optimalisatie, of kortweg SEO, kan omschreven worden als een aantal technieken die beïnvloeden hoe goed je website scoort in de SERP’s. Het gaat erom topposities in Google te bereiken met inhoud van hoge kwaliteit. Natuurlijk doen we bij SEO For You niet alles zelf; we kiezen ervoor samen te werken met ervaren professionals die de kennis en vaardigheden hebben om je meer bezoekers te bezorgen via organische zoekacties.
  • Is het echt mogelijk voor mij om goede rankings te bereiken zonder geld uit te geven? Ja! Rekening houdend met het feit dat er verschillende factoren zijn die bijdragen aan een hogere rangschikking (bijvoorbeeld trefwoorden, meta description enz.), is het heel goed mogelijk om in de topposities te komen van Google. Als je zelf geen tijd hebt om in SEO te investeren, dan kunnen wij dat voor je doen. Samen zorgen we voor een strategie die werkt en aantoonbaar geld in het laatje brengt. We maken alle resultaten specifiek en meetbaar.
  • Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een SEO specialist? Als je resultaten op lange termijn zoekt, dan is SEO onmisbaar. Het leidt immers tot betere organische rankings en een grotere zichtbaarheid op de resultatenpagina’s van Google. Promotie kan heel nuttig zijn om meer relevante bezoekers te krijgen, maar een goede SEO specialist weet hoe je op de lange termijn goed zichtbaar blijft op de resultatenpagina’s van Google en andere zoekmachines.
  • Moet ik beginnen met bloggen? Bloggen is een geweldige manier om je merk op te bouwen en leads te genereren. Of je nu WordPress, Blogger of Tumblr gebruikt; wij hebben experts die je helpen met het opzetten van je blog met inhoud die zichtbaar is en converteert.
  • Kan ik SEO als klein bedrijf inzetten? Ja! Veel ondernemers denken dat SEO alleen voor grote bedrijven is, maar tegenwoordig zijn er steeds meer kleine bedrijven die met succes SEO toepassen om hun product of dienst via zoekmachines onder de aandacht te brengen. Een bijkomend voordeel is dat je jezelf met een SEO strategie dwingt om je website helemaal af te stemmen op de behoeften jouw doelgroep. Hierdoor heb je een mooie website en tevreden klanten.

  Zijn er onbeantwoorde vragen?

  Heb je vragen over SEO die hier niet beantwoord worden? Stel ze gerust aan onze specialisten. We kunnen je helpen met alles van zoekwoordenonderzoek, het maken van inhoud tot zoekmachine optimalisatie. Kijk op de contactpagina van onze website of stuur een e-mail naar info@seoforyou.nl.

  Beter gevonden worden?

  Bij SEO For You geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Onze aanpak is uniek, omdat we ons concentreren op campagnes waarvan de resultaten op korte termijn zichtbaar zijn maar die ook op lange termijn werken. We zijn ervan overtuigd dat dit duurzame resultaten oplevert. SEO vereist input van schrijvers en ontwikkelaars en kennis van zoekmachine algoritmen. Als je langdurige groei wilt bereiken, dan is het belangrijk dat je actief blijft om meer website bezoekers aan te trekken.

  SEO specialist inhuren

  Bij SEO For You helpen we je om jouw doelen te bereiken! Bij ons is het contract maandelijks opzegbaar, omdat wij vinden dat wij ons iedere maand opnieuw moeten bewijzen. We werken alleen met meetbare resultaten die direct laten zien wat onze dienst voor jouw oplevert. En wat we willen meegeven: SEO is voor iedereen, of je nu een kleine of grote ondernemer bent. Heb jij SEO hulp nodig? Wij helpen je om relevante bezoekers te krijgen. De juiste specialist vind je bij ons. Vraag een gratis SEO check aan en ontdek waar kansen liggen.

   

  CASES

  Een greep uit onze projecten

  waar we trots op zijn

  Medisch en Supplementen

  Content SEO & Technische SEO

  +431% organisch verkeer

  10 maand

  Tuinartikelen

  Technische SEO & Linkbuilding

  +657 top 3 posities (+69%)

  3 maand

  Nieuwsplatform

  Content SEO, Techniek en Linkbuilding

  +61.118 maandelijkse bezoekers

  6 maand

  Snel terugverdiend

  Volledig transparant

  Maandelijks opzegbaar

  Meetbaar resultaat

  F.A.Q.

  Deze vragen worden

  ons vaak gesteld

  Hoe kom je bovenaan in Google?
  Bovenaan in Google komen kan op verschillende manieren. Vaak is het een mix van optimalisaties op gebied van content, techniek en linkbuilding. Om erachter te komen wat de beste oplossing voor u is, is het handig om te beginnen met een uitgebreide SEO audit. Dat kan kosteloos bij SEO For You.
  Werken jullie ook op locatie?
  Als SEO specialisten in Enschede werken wij in principe op onze eigen locatie te Enschede. Echter, kunnen we in goed overleg besluiten om (als freelance SEO specialist) op uw locatie te komen werken.
  Met welke budgetten werken jullie?
  Wij werken gemiddeld met budgetten tussen de 500,- en 1.000,- per maand.
  Is de samenwerking met SEO For You maandelijks opzegbaar?
  Ja! Wij geloven niet in langetermijncontracten, en zullen ons elke maand opnieuw bewijzen.
  In welke markten zijn jullie gespecialiseerd?
  Wij zijn gespecialiseerd in zowel E-commerce als lead generatie.
  Hoe vaak ontvang ik updates over de SEO-campagne en de resultaten?
  Zo vaak je zelf wilt! Standaard sturen wij een maandelijkse rapportage met de resultaten en doelstellingen.
  Wanneer zijn de eerste resultaten zichtbaar?
  Dit verschilt per branche en per bedrijf. Meestal zien we de grote resultaten tussen de 3 en 6 maanden. De eerste stijgingen kunnen al na de eerste paar maanden zichtbaar zijn.
  Wanneer kunnen jullie beginnen?
  Nadat de aanvraag is goedgekeurd kunnen we vrijwel direct gezamenlijk doelstellingen bepalen en starten met de campagne.
  Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?
  Dit verschilt uiteraard per branche, product/dienst en bedrijf. Sommige klanten hebben na de eerste maand al hun investering terugverdiend. Bij anderen kan het enkele maanden duren.

  Onze eerste focus bij nieuwe campagnes is het Low-Hanging-Fruit optimaliseren. Dit zijn relatief kleine optimalisaties die vrijwel direct mooie resultaten genereren. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de investering hebt terugverdiend.