Hoe werkt Seo For You

De meeste bedrijven merken de afgelopen jaren dat het hebben van een website vrijwel een absolute must begint te worden. Dit is ook niet verwonderlijk wanneer we ons indenken hoeveel baat bedrijven bij een website kunnen hebben. Om te beginnen is het een prima visitekaartje dat helemaal met de tijd mee gaat, en daarnaast ook nog een perfecte manier om extra klanten te creëren. Wat wel belangrijk is met een website, is dat deze ook regelmatig bezocht wordt en dan met name door bezoekers die interesse hebben in hetgeen dat het bedrijf te bieden heeft. Het krijgen van deze bezoekers op een website is nog een hele opgaaf, en kan zowel tijdrovend zijn als duur uitpakken waardoor veel bedrijven deze mooie kans laten liggen.

Seo For You biedt u graag de oplossing

Seo For You speelt graag in op de behoefte van bedrijven die het nut inzien van een website waarmee zij meer bezoekers en zo ook nieuwe klanten zullen creëren en om dit te kunnen bereiken hebben wij een pakket samengesteld dat bedrijven tegen een vaste en maandelijkse bijdrage alle zorgen uit handen neemt. Dit pakket is vooral gericht op lokale zoekmachine optimalisatie, en zal er dan ook voor zorgen dat uw bedrijf beter vindbaar zal zijn in uw regio. Dit heeft als resultaat dat er op uw website voornamelijk bezoekers zullen komen uit uw regio en dus ook gelijk potentiële klanten.

Hoe werkt dit?

Het pakket bestaat uit 4 belangrijke onderdelen die ervoor zorgen dat uw bedrijf vindbaar wordt en ook zal blijven. Op onze homepage ziet u de 4 onderdelen die wij hieronder iets uitgebreider zullen uitleggen. Zoekmachine optimalisatie: Om een website "gratis" te voorzien van bezoekers is zoekmachine optimalisatie de beste manier. Wij optimaliseren uw website zodat zoekmachines zoals Google uw website makkelijk zullen vinden en hoog in de resultaten zal indexeren. Dit optimaliseren doen wij met behulp van hoge kwaliteit inhoud op de website, en achter de schermen optimaliseren wij iedere pagina door middel van pagina beschrijvingen en titels. We geven zoekmachines precies wat ze willen, zodat ze de website snel en hoog zullen indexeren waardoor deze goed gevonden zal worden. Lokale Seo: Met lokale seo zorgen wij ervoor dat de website en dus uw bedrijf vooral zichtbaar zal worden voor mensen uit de regio van uw bedrijf. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken zoals het optimaliseren, het aanmaken van een bedrijfsvermelding en het plaatsen van links naar uw website op diverse bedrijfsgidsen. Vooral mensen uit de regio zullen uw bedrijf vinden, en doordat zij voor 85% gericht zoeken in de zoekmachines is de kans ook aanzienlijk groot dat ze ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf/product. Responsive Webdesign: Steeds meer technische aspecten gaan een rol spelen bij de vindbaarheid van websites in zoekmachines. Zo ook het webdesign. Wij voorzien alle websites van responsive webdesign ( design dat op alle apparaten goed weergegeven wordt ) en krijgen hierdoor een voorsprong in de zoekmachines. Wij bieden u de keuze uit 26 verschillende soorten thema's. Natuurlijk valt dit allemaal onder het pakket, en dus onder de zelfde vaste maandelijks prijs. Website onderhoud: De technologie gaat razendsnel, en vooral op dit gebied. Zoekmachines maken maandelijks wel tientallen kleine updates en het is dan ook zaak om op de hoogte te blijven en de websites hier continue op aan te passen zodat ze goed blijven scoren in de zoekresultaten. Ook het webdesign wordt regelmatig gecontroleerd om zo te zien of alles nog up-to-date is. U krijgt dus een website die continue wordt bijgehouden zonder dat u er eigenlijk omkijk naar heeft.

Wat kost het?

Op dit moment maken wij gebruik van onze introductieprijs van €20,- (ex 21% btw) per maand. In dit bedrag zitten alle bovenstaande onderdelen inbegrepen, samen met alles wat nodig is om een website online te plaatsen en te houden hierbij kunt u denken aan een domeinnaam en webhosting.  Het pakket heeft een looptijd van een jaar, evenals de domeinnaam en webhosting. Na een jaar kunt u het maandelijks opzeggen, de reden hiertoe is dat wij ook kosten moeten maken voor het opzetten van een website.

Het pakket

  • Domeinnaam + Webhosting
  • Kies uw design uit maar liefst 26 verschillende thema's
  • Een complete website met WordPress (zodat u ook teksten/afbeeldingen/aanbiedingen etc kunt plaatsen)
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Lokale seo en bedrijfsvermelding in Google ( indien u deze nog niet heeft )
  • Onderhoud van de website
  • Service, wij helpen u graag!
Bent u geïnteresseerd in ons complete pakket en wilt u graag gebruik maken van onze introductieprijs van €20,- (ex btw) per maand? Neem dan even contact met ons op, of schrijf je direct in! Wees er snel bij want op ieder moment kan de prijs omhoog gaan!   NU INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor een gratis e-book!

gratis e-book

Leer de basis van seo en rank hoger dan je concurrenten met ons e-book t.w.v €39.95.

Schrijf je hier in en ontvang gratis een exemplaar!

Reageer snel, want op = op!

NU DOWNLOADEN
Ga naar boven